Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Football League: Κερδισμένοι Καλλιθέα και Χανιά

Στην πρώτη θέση του Νοτίου ομίλου ανέβηκε η Καλλιθέα, έπειτα από τη νίκη της 2-1 επί του Βύζαντα Μεγάρων, ενώ αντίθετα, πρώτη απώλεια βαθμών για τη Νίκη, μετά το 0-0 με τον Εθνικό Γαζώρου στο Βόλο.

Οι «μπλε» του «Ελ Πάσο» είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που συνεχίζει χωρίς να έχει… γευτεί την «πικρία» της ήττας και πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση με 17 πόντους, όσους έχει και ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος στις 16:00 αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναιγιάλειο.


Παράλληλα, στο πρώτο… γκρουπ βρίσκονται πλέον και τα Χανιά, μετά τη νίκη τους 2-1 επί του Αχαρναϊκού, ενώ ο Ηρακλής Ψαχνών δεν κατάφερε να «κάμψει» την αντίσταση του Πανηλειακού, μένοντας στο 0-0, αποτέλεσμα με το οποίο ολοκληρώθηκε και το ντέρμπι του Φωστήρα με την Παναχαϊκή στον Ταύρο.

Τέλος, στην Άμφισσα, ο Φωκικός επικράτησε στο τέλος 2-1 της Επισκοπής και πήρε σημαντική… ανάσα που του δίνει την ευκαιρία να βρίσκεται κοντά στην κορυφή.

Απώλειες για Νίκη

Στον Βόρειο όμιλο, η Νίκη είχε τις πρώτες εντός έδρας απώλειες, καθώς έμεινε στο 0-0 με τον Εθνικό Γαζώρου, ενώ χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το ματς της Καβάλας με την Δόξα Δράμας στο «Ανθή Καραγιάννη». Παράλληλα, χωρίς νικητή έληξε η… μάχη των Αναγεννήσεων στην Καρδίτσα, με τους γηπεδούχους να μένουν στο 1-1 με αυτή των Γιαννιτσών.

Η… βόμβα της ημέρας «έσκασε» στη Ζάκυνθο, όπου οι νησιώτες επιβλήθηκαν 3-1 του Τυρνάβου, ενώ ο Αιγινιακός επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...