Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Επένδυση 35 εκ. ευρώ ετοιμάζει ο Γιαννακόπουλος στον Παναθηναϊκό

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα εξετάσει όλα τα δεδομένα πριν προχωρήσει στην επίσημη πρόταση για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ. Το πλάνο του περιλαμβάνει αρχική επένδυση 35 εκ. ευρώ με βασικό στόχο τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ραντεβού Γιαννακόπουλου - Αλαφούζου ήταν το πρώτο βήμα αλλά θα χρειαστούν αρκετά ακόμη για να υπάρξει αλλαγή στα διοικητικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η πρόθεση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ είναι να υπάρξει αρχική επένδυση 35 εκ. ευρώ (30 από αυτά θα τα βάλει ο ξένος επενδυτής) με πρώτο στόχο τη συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.


Για να συμβεί αυτό, ο Γιαννακόπουλος θέλει να υπάρξει ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αλλά κάτι τέτοιο θα γίνει μόνο σε περίπτωση που έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών.

Το πρόβλημα που υπάρχει είναι το άνοιγμα της ΠΑΕ. Σύμφωνα με τα όσα λένε οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος το άνοιγμα δεν ξεπερνά τα 25 εκ. ευρώ όμως η πλευρά Γιαννακόπουλου θεωρεί ότι τα χρήματα είναι πολύ περισσότερα (45 εκ. ευρώ).

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ υπολογίζει και τα 10 εκ. ευρώ που θα χρειαστούν για την αγορά του Απήλιον αλλά και τα 10 εκ. που απαιτούνται για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...