Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Ετοιμος ο στόπερ του Ολυμπιακού Δημήτρης Σιόβας για τον αγώνα με την Παρί στη Γαλλία

Ο Δημήτρης Σιόβας (αριστερά στη φωτο με τον Μήτρογλου),
είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν.
Ο Δημήτρης Σιόβας δήλωσε «παρών» στην προπόνηση της Δευτέρας και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν την Τετάρτη στο «Παρκ ντε Πρενς» στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο 25χρονος διεθνής στόπερ που είχε τραυματιστεί στον δεύτερο αγώνα μπαράζ της εθνικής μας με τη Ρουμανία στο Βουκουρέστι (ήπια κάκωση στο δεξί γόνατο)αποθεραπεύτηκε και έτσι θα είναι ο παρτενέρ του Μανωλά στο κέντρο της άμυνας στη μάχη κόντρα στην πρωταθλήτρια Γαλλίας.


Ο Μίτσελ είχε προφυλάξει τον Σιόβα στο ματς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή με στόχο να είναι ετοιμοπόλεμος στο Παρίσι. Ο διεθνής σέντερ μπακ ύστερα από εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας μπήκε την Δευτέρα σε φουλ ρυθμούς προπόνησης και θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στο δυσκολότερο ματς που δίνει ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ερυθρόλευκος κόουτς αναμένεται να παρατάξει τους: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλά, Σιόβα, Χολέβα, Μανιάτη, Σάμαρη, Κάμπελ, Βάις, Φουστέρ, Μήτρογλου. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Ντομίνγκες, Σαβιόλα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει την Τρίτη(10.00) με πτήση τσάρτερ για το Παρίσι και ο ισπανός τεχνικός συμπεριέλαβε 21 ποδοσφαιριστές: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ.

Οι Κάρολ, Γιαννιώτης, Μετζανί, Τόρες, Παπάζογλου, Σέποβιτς, Ιμπαγάσα θα γυμναστούν την Τρίτη και την Τετάρτη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο Μετζανί

Ο Καρλ Μετζανί φαίνεται ότι δεν έχει μέλλον στον Ολυμπιακό. Ο διεθνής αλγερινός στόπερ που έχει αποκτηθεί από τη Μονακό με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, ετοιμάζει τις αποσκευές του για να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό τον ερχόμενο Ιανουάριο. Ο Μετζανί πήρε ευκαιρίες από τον Μίτσελ, όμως δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στους Ερυθρόλευκους. Ετσι όπως είναι η κατάσταση στους νταμπλούχους, ο Μετζανί είναι ο 5ος κατά σειρά στόπερ(!)μετά τους Σιόβα, Μανωλά, Παπαδόπουλο, Τόρες.

Ο Μήτρογλου

Ο γερμανικός Τύπος συνεχίζει τα δημοσιεύματα για τον Κώστα Μήτρογλου. Οι Γερμανοί επιμένουν ότι ο τεχνικός της Ντόρτμουντ Γιούργκεν Κλοπ θέλει στην ομάδα του τον φορ του Ολυμπιακού για θα γίνουν κινήσεις τον ερχόμενο Ιανουάριο για την απόκτηση του. Στο ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι ο Μήτρογλου είναι η πρώτη προτεραιότητα της Ντόρτμουντ και ακολουθεί ο αμυντικός της Στεάουα Βουκουρεστίου Γκαρδός μετά τους τραυματισμούς των Σούμποτιτς, Χούμελς.

Στο μεταξύ ο Μήτρογλου βρίσκεται στη 10η θέση του πίνακα των σκόρερ για το «χρυσό παπούτσι». Ο επιθετικός του Ολυμπιακού έχει σημειώσει 14 γκολ, αλλά επειδή ο βαθμός δυσκολίας του ελληνικού πρωταθλήματος δεν είναι ο ίδιος με αυτό των κορυφαίων πρωταθλημάτων βρίσκεται στην δέκατη θέση. Για παράδειγμα το ελληνικό πρωτάθλημα έχει συντελεστή 1,5 και το ισπανικό 2.

Αναλυτικά η πρώτη δεκάδα των σκόρερ στην Ευρώπη:

1) Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης-Ισπανία) 17 γκολ -34 πόντοι
2) Ντιέγκο Κόστα (Ατλέτικο Μαδρίτης-Ισπανία)14 – 28
3) Νέριγιους Βαλσκίς (Σουντούβα -Λιθουανία)27 – 27
4) Φρόντε Τζόνσον (Ολντ- Νορβηγία)16 – 24
5) Βλάντιμιρ Βοσκομποϊνίκοφ (Κάλιου Νόμε - Εσθονία) 23 – 23
6) Αμπντεραζάκ Χαμνταλάχ (Ααλεσουντ - Νορβηγία) 15- 22,5
7) Τζουζέπε Ρόσι(Φιορεντίνα-Ιταλία)11 – 22
Ρίμο Χαντ (Λεβάντια Ταλίν- Εσθονία) 22- 22
9) Άλφρεντ Φινμπόγκασον (Χέρενφεν-Ολλανδία) 14 – 21

Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός-Ελλάδα)14-21
Καμίλ Μπιλίνσκι (Ζαλγκίρις–Λιθουανία) 21 – 21
Εβάλντας Ράζουλις (Ατλάντας– Λιθουανία) 21 – 21

Ο Μίτσελ

Στην 54η θέση της παγκόσμιας κατάταξης προπονητών ανέβηκε ο Μίτσελ με 5.671 πόντους, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με σκορ 4-1 επί του Πανθρακικού στην Κομοτηνή. Στην προηγούμενη αξιολόγηση ο προπονητής των Ερυθρολεύκων βρισκόταν στην 62η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Τόμσον θα σφυρίξει στο Παρίσι

Ο σκοτσέζος Κρεγκ Τόμσον ορίστηκε από την UEFA για να διαιτητεύσει τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν-Ολυμπιακός στο «Παρκ ντε Πρενς». Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του Αλαν Μαλβάνι και Ντέρεκ Ρόουζ, ενώ πρόσθετοι θα είναι οι Στίβεν ΜακΛίν και Κέβιν Κλάνσι. Την εφετινή σεζόν έχει σφυρίξει άλλη μια φορά αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ: Αούστρια Βιένης-Πόρτο 0-1.

Ο δικηγόρος στο επάγγελμα, Τόμσον, είναι διεθνής από το 2003. Εχει σφυρίξει στο παρελθόν άλλες τρεις φορές ελληνικές ομάδες. Μία τον Παναθηναϊκό εντός με τη Σταντάρ 1-3 για το Γιουρόπα Λιγκ (2009-2010) και δύο φορές την ΑΕΚ σε εντός έδρας παιχνίδια. Με Παρί 0-2(2006-2007) και Φιορεντίνα 1-1 (2007-2008) για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Ο Τόμσον ήταν διαιτητής σε ένα ματς της εθνικής μας ομάδας στη νίκη επί του Ισραήλ με 1-0 στο Τελ Αβίβ για τα προκριματικά του Euro 2012.

Τα εισιτήρια με Εργοτέλη

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Τρίτη(10.00-18.00) θα διατίθενται τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα με τον Εργοτέλη στο Γ. Καραϊσκάκης(19.30). Τα εισιτήρια θα πωλούνται από τα εκδοτήρια έξω από τη Θύρα 25 και θα διατίθενται και μέσω Ιντερνετ από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού (www.olympiacos.org ). Τιμώνται: 10 , 15 , 20 , 25, 30 , 35 και 80 ευρώ (VIP).

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι «για να προμηθευτούν εισιτήριο για τα παιχνίδια της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την Κάρτα Φιλάθλου Ολυμπιακού, καταβάλλοντας 10 ευρώ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα».

Η σχολή ποδοσφαίρου στη Χαλκίδα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τις δραστηριότητες στη σχολή ποδοσφαίρου στη Χαλκίδα: «Με επικεφαλής τον Νίκο Ρόγκα, η επίσημη σχολή ποδοσφαίρου της ομάδας μας στην Χαλκίδα διανύει ήδη το 10ο έτος λειτουργίας και συνεργασίας με το δίκτυο σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού. Στην πολυετή συνεργασία μας, η σχολή έχει δώσει το παρών σχεδόν σε όλες τις ενέργειες της διεύθυνσης, έχει έντονη παρουσία σε διάφορες ποδοσφαιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως επίσης έχει προωθήσει αρκετούς νέους αθλητές στα αγωνιστικά τμήματα της ακαδημίας μας. Ευχόμαστε στη σχολή μας να συνεχίσει να αντιπροσωπεύει επάξια τον σύλλογό μας καθώς επίσης στην Α.Ε. Ληλαντίου να πρωταγωνιστεί και να υποστηρίζει κάθε αθλητική και κοινωνική διοργάνωση».

*Με τη σημαία του Ολυμπιακού κηδεύτηκε την Δευτέρα η παλιά δόξα των Ερυθρολεύκων Κώστας Παπάζογλου. Η νεκρώσιμη ακολουθία έγινε νεκροταφείο του Νέου Ηρακλείου και παραβρέθηκαν αρκετοί βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...