Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Προσύμφωνο με ξένο επενδυτή ο Αρης

Την Πέμπτη αναμένεται στα γραφεία της ΠΑΕ ο επιχειρηματίας που θα δοκιμάσει να βγάλει τους κίτρινους από το οικονομικό αδιέξοδο


Ενα 24ωρο μετά το σοκ που υπέστη ο Αρης, λόγω της άρνησης του Πρωτοδικείου να δεχτεί την υπαγωγή του στις ρυθμίσεις που προβλέπονται από το άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, οι παράγοντές του υποστηρίζουν πως περιμένουν στην Ελλάδα τον ξένο επιχειρηματία που ενδιαφέρεται να επενδύσει στο μέλλον του συλλόγου. «Υπάρχει προσύμφωνο μαζί του, και θα χρειαστούν δύο συναντήσεις, μέχρι και την επόμενη Δευτέρα, για να πετύχουμε την οριστική συμφωνία, και να πάρουμε στα χέρια μας τα χρήματα που απαιτούνται για τη σωτηρία του Αρη», δήλωσε ο Θ.Αθανασιάδης, μέλος της ΠΑΕ.


Ο κ.Αθανασιάδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Arena", έδωσε το εξής χρονοδιάγραμμα για τις επαφές με τον υποψήφιο επενδυτή από το εξωτερικό:

"Εχουμε έτοιμο φάκελο, εδώ και αρκετό καιρό, τον οποίο έχουμε δώσει στον επενδυτή που συζητάμε. Ο επενδυτής αυτός είναι υπαρκτός, δεν βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίας μας. Θέλουμε πούμε στον κόσμο ότι έχουμε δεύτερο πλάνο και άμεσα θα υπάρχουν εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό του Άρη. Δεν πρέπει να ανησυχεί ο κόσμος καθώς όπως έχει τονίσει πολλές φορές και ο πρόεδρος, δεν ήρθαμε εδώ σαν διαχειριστές. Ηρθαμε για να μείνουμε. Υπό την πίεση της απόφασης του 99 επισπεύδονται οι χρόνοι και οι ρυθμοί των συμφωνιών. Δεν λύνεται αλλιώς το πρόβλημα του Άρη...

Μόνο ο επενδυτής μπορεί να σώσει την κατάσταση, για να δει άσπρη μέρα ο Άρης. Μόνο με συζητήσεις, δε γίνεται τίποτα. Η απόδειξη είναι τα χρήματα. Ο επενδυτής προέρχεται από το εξωτερικό και έχει πάρει την απόφαση του, η οποία θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα. Δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις. Η άμεση συνάντηση είναι την Πέμπτη, 28 του μήνα, και η επόμενη την Δευτέρα. Δεν έχουμε υπογράψει ακόμη, αλλά υπάρχει καταρχήν συμφωνία! Ξέρει τα δεδομένα, ξέρει τι συμβαίνει και δεν υπάρχει τίποτα το αρνητικό στον ορίζοντα".

Ο πρόεδρος του Αρη, Δημήτρης Ηλιάδης, συναντήθηκε με τους παίκτες της ομάδας, την Τρίτη (26/11), για να τονώσει το ηθικό τους, λέγοντας: "Ο Αρης δεν πρόκειται να διαλυθεί ποτέ. Μετά την καταιγίδα που μας βρήκε, έρχεται το ουράνιο τόξο, και η ξαστεριά. Πολύ σύντομα θα υπάρχουν ευχάριστα νέα για την ομάδα μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...