Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Παναθηναϊκός: Σήμερα το κρίσιμο ραντεβού Αλαφούζου-Γιαννακόπουλου

Όλα τα θέματα επί τάπητος θα τεθούν στην συνάντηση Γιαννακόπουλου-Αλαφούζου, με τον δεύτερο να ενημερώνει αμέσως μετά τους οπαδούς του Παναθηναϊκού για το αποτέλεσμα της κουβέντας τους


 Η μεγάλη ημέρα για τον Παναθηναϊκό έφτασε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναμένεται σήμερα το μεσημέρι να συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο για να του εξηγήσει το πλάνο που έχει προετοιμάσει για την αναγέννηση του συλλόγου.


Οι δύο άντρες θα κάνουν μία πρώτη επίσημη κουβέντα όσον αφορά την πρόθεση του προέδρου της «πράσινης» ΠΑΕ να εμπλακεί στην ΠΑΕ.

Από την πλευρά του, ο κ. Αλαφούζος έχει αποφασίσει μετά το τέλος της συνάντησής τους να ενημερώσει σχετικά τους οπαδούς της ομάδας, μέσω συνέντευξης Τύπου για το αποτέλεσμα της συνάντησης και να αποκαλύψει τις προθέσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Μάλιστα, διευκρινίστηκε πως θα προχωρήσει στη συγκεκριμένη κίνηση, επειδή δεν είναι εκείνος ιδιοκτήτης του «τριφυλλιού», αλλά ο κόσμος και θα πρέπει να γνωρίζει τι γίνεται.

Για αυτό τον λόγο οφείλει να ενημερώσει επισήμως τον κόσμο για τις εξελίξεις και το αποτέλεσμα της μεταξύ τους συζήτησης. Μάλιστα, ο κ. Αλαφούζος κάλεσε τον πρόεδρο της ΚΑΕ να παραβρεθεί και εκείνος στη συνέντευξη Τύπου, εφόσον να μιλήσει για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Από την πλευρά του, ο Γιαννακόπουλος παρουσιάζεται προβληματισμένος και θέλει να ενημερωθεί για κάποια συγκεκριμένα ζητήματα.

Σύμφωνα με την SportDay, ο γνωστός επιχειρηματία εκτός από τα ήδη υπάρχοντα χρέη, προβληματίζεται και για το συμβόλαιο με το «Απήλιον», που έχει 10ετή διάρκεια με 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο, αλλά και τους διακανονισμούς, που έχουν γίνει με τους παίκτες με τριετή ορίζοντα.

Παράλληλα, πρόεδρος της ΚΑΕ επιθυμεί να έχει πλήρη ενημέρωση για το οικονομικό άνοιγμα της εταιρείας και πιθανότατα θα αποκαλύψει στον Αλαφούζο τις προθέσεις του για την είσοδό του στην ΠΑΕ, μαζί με ξένο επενδυτή, με στόχο να κάνει και πάλι την ομάδα πρωταγωνίστρια.

Από την πλευρά του, ο Αλαφούζος θα ενημερώσει για τις προσπάθειες, που κάνει για να καλυφθεί το χρέος της ομάδας, είτε με τη λήψη ομολογειακού δανείου, είτε με εγγυήσεις προσωπικές, που έχει βάλει ο ίδιος.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...