Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

«Ναζί» αποκάλεσε ο Admir Rasic τον προπονητή τερματοφυλάκων της Sandefjord! (video)

Χαμός έγινε στην προπόνηση της νορβηγικής Sandefjord, όταν έπειτα από μικροπαρεξήγηση μεταξύ των παικτών ο Βόσνιος επιθετικός Admir Rasic τα έβαλε με τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας, Hans Petter Olsen.
Ο Βόσνιος φορ αποκάλεσε τον Olsen «ναζί» και «ρατσιστή», πιστεύοντας ότι μεροληπτεί σε βάρος των ξένων παικτών της ομάδας, αφήνοντας πάντοτε τους Νορβηγούς ατιμώρητους. Μάλιστα, επανέλαβε τη λέξη «ναζί» ξανά και ξανά, την ώρα που ο Νορβηγός βοηθός προπονητή απαντούσε ψελλίζοντας «δεν είμαι ναζί», χωρίς να τολμά να υψώσει τη φωνή του.
Ο καυγάς αυτός ήταν απόρροια της κάκιστης βαθμολογικής θέσης της Sandefjord, η οποία είναι ουραγός στο νορβηγικό πρωτάθλημα με μόλις 8 βαθμούς, μετρώντας έξι διαδοχικές ήττες.
Έπειτα από το θόρυβο που προκλήθηκε, τη λύση της συνεργασίας με τον Rasic προανήγγειλε ο τεχνικός διευθυντής της νορβηγικής ομάδας και άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, Arne Dokken, ο οποίος τόνισε: «Το θέμα θα λυθεί μέσα στην εβδομάδα. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα σχετικά με την εξέλιξη που θα έχει και τις πιθανές συνέπειες. Συγκλήθηκε σύσκεψη ανάμεσα στους εμπλεκόμενους. Ο Admir Rasic, μπροστά στους παίκτες, ζήτησε συγνώμη για ό,τι έκανε. Έχουμε ξεκινήσει, ούτως ή άλλως, εδώ και καιρό τη διαδικασία λύσης του συμβολαίου του. Δεν μπορεί να αγωνίζεται, πλέον, μαζί μας. Θα επιστρέψει στη Βοσνία».
 
Δείτε το βίντεο από τον καυγά στην προπόνηση της Sandefjord και τους βαρείς χαρακτηρισμούς του Admir Rasic:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...