Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Ευρωαντίπαλοι: Επίδειξη δύναμης από Ζενίτ

Οι παίκτες της Ζενίτ πανηγυρίζουνΗ Ζενίτ (αντίπαλος της ΑΕΚ στο Γιουρόπα Λιγκ) διέλυσε 6-1 τη Σατούρν, ενώ η Ρόζενμποργκ (υποδέχεται τον Άρη) έφερε 1-1 εκτός με την Στρόμσγκοντσετ. Η Κοπενχάγη (αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό) έκανε… περίπατο (3-0) στη γήπεδο της Μίντιλάντ, ενώ η Ντιναμό νίκησε (2-0) στο Ζάγκρεμπ την τυπικά γηπεδούχο Λοκομοτίβ.
Η Ζενίτ με χατ τρικ του Κερζάκοφ (24’, 46’, 54’) που έφθασε τα πέντε γκολ στο πρωτάθλημα, συνέτριψε στην Αγία Πετρούπολη τη Σατούρν 6-1 σε παιχνίδι για την 22η αγωνιστική του ρωσικού πρωταθλήματος. Τα άλλα τρία τέρματα της προσεχής αντιπάλου της ΑΕΚ στο Γιουρόπα Λιγκ πέτυχαν οι Ντάνι (31’), Λάζοβιτς (34’) και Ροζίνα (83’), ενώ το γκολ της τιμής για την Σατούρν σημείωσε στο 44ο λεπτό ο Κιριτσένκο. Η Ζενίτ είναι πρώτη στη βαθμολογία με 50 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από την Ρούμπιν Καζάν, που έχει και δύο ματς παραπάνω. Η Ζενίτ αγωνίστηκε με την εξής σύνθεση: Μαλάεφ, Μπρούνο Άλβες, Ανιούκοφ, Λόμπαρτς, Χουμποτσάν, Μπιστρόφ, Ντάνι (74’ Μέιρα), Ζιριάνοφ (46’ Φαϊζούλιν), Ντενίσοφ, Λάζοβιτς, Κερζάκοφ (63’ Ροζίνα).

Η Κοπενχάγη 3-0 εκτός τη Μίντιλαντ


Η Κοπενχάγη κέρδισε (3-0) εκτός έδρας την Μίντιλαντ στο ντέρμπι κορυφής της 10ης αγωνιστικής και βρίσκεται πρώτη στη βαθμολογία 26 βαθμούς έναντι 19 της Μίντιλαντ που ακολουθεί δεύτερη. Για την προσεχή αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ σκόραραν οι Πόσπεχ (11’), Κλαουντεμίρ (39’) και Εντόι (70’), ο οποίος πέτυχε το 7ο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα Δανίας. Η Κοπενχάγη αγωνίστηκε με τους: Βίλαντ, Πόσπεχ, Ζάνκα, Άντονσον, Βεντ, Μπολάνιος (77’ Σαντίν), Κλοντεμίρ (77’ Κρίστενσεν), Κβιστ, Βίνγκααρντ, Γκρόνκιερ (77’ Νόρεγκααρντ), Εντόι.

Βαθμολογική απώλεια για Ρόζενμποργκ

Απώλεια βαθμών για τη Ρόζενμποργκ, η οποία στο πλαίσιο της 25ης ημέρας του νορβηγικού πρωταθλήματος αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με τη Στρόμσγκοντσετ. Λίγες ημέρες πριν υποδεχθεί τον Άρη στο Γιουρόπα Λιγκ, η ομάδα του Τροντχάιμ προηγήθηκε στο 31΄ με γκολ του Ρόαρ Στραντ, μετά από ασίστ του Ιβερσεν, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο 76΄ από τον Ολά Καμαρ. Η Ρόζενμποργκ παραμένει αήττητη, αλλά πέντε αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος δεν έχει εξασφαλίσει τον τίτλο, καθώς έχει προβάδισμα οκτώ βαθμών από τη Βαλερένγκα, η οποία όμως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Η Ρόζενμποργκ αγωνίστηκε με τους:  Όρλουντ, Λούστιγκ, Βάνγκμπεργκ, Ντεμίντοφ, Ντόρσιν, Χένρικσεν, Ανάν, Σκιέλμπρεντ, Ιβερσεν (67΄ Ολσεν), Στραντ (61΄ Βίνσνες), Γιάμτφαλ (56΄ Πρίτσα).

«Διπλό» η Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ επικράτησε στο «Μαξιμίρ» με 2-0 της τυπικά γηπεδούχου Λοκομοτίβ, στο ματς της 9ης αγωνιστικής του κροατικού πρωταθλήματος, και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς, έναν πίσω από την πρωτοπόρο Χάιντουκ. Για την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ σκόραραν ο Καμερουνέζος Τσάγκο στο 22΄ με σουτ και ο Πορτογάλος Τονέλ στο 74΄ με κεφαλιά.
Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ αγωνίστηκε με τους: Κελάβα, Αντέμε, Τόμετσακ (82΄ Ιμπάνιες), Τονέλ, Βρσάλικο, Τσάγκο, Μπάντελι (73΄ Καλέγιο), Σιλβέστρ, Μπίσκαν, Κουφρέ, Ρουκάβινα (65΄ Κράμαριτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...