Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Ρεαλιστής για τον Ηρακλή ο Μαρίνος Ουζουνίδης


Αισιόδοξος, αλλά και παράλληλα ρεαλιστής παρουσιάστηκε σήμερα για τον Ηρακλή ο προπονητής του Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου, που παρέθεσε ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα της ομάδας του με την Καβάλα.
Σχετικά με το αν δημιουργεί άγχος το ότι ο Ηρακλής είναι πρώτος επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει μία γλυκιά πίεση, ωστόσο δεν είμαι άνθρωπος που κοιτάει τον βαθμολογικό πίνακα. Ξέρω ότι θέλουμε ακόμα δουλειά, προκειμένου να δέσουμε σαν ομάδα και κάποιοι παίκτες να φτάσουν στα επίπεδα φυσικής κατάστασης που θέλω. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε όλο και καλύτεροι», ήταν τα λόγια του 42χρονου προπονητή.
Για τον αγώνα ο Μαρίνος Ουζουνίδης είπε:
«Ετοιμαζόμαστε για έναν πολύ δύσκολο αγώνα, από πολλές πλευρές. Η Καβάλα είναι μία πολύ καλή ομάδα και αυτό φάνηκε στα παιχνίδια που έδωσε. Από την άλλη εμείς καλούμαστε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μέσα στην έδρα μας, να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Είναι δύσκολο να το πετύχεις αυτό, αφού τα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκ είναι εξαιρετικά δύσκολα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα και τον κόσμο μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αφήσουμε χώρους στον αντίπαλο, αφού η Καβάλα έχει γρήγορους παίκτες. Ταυτόχρονα πρέπει να έχουμε υπομονή, όταν θα είμαστε με την μπάλα στα πόδια, προκειμένου να δημιουργήσουμε τις φάσεις και τις προϋποθέσεις που θέλουμε για γκολ. Τα παιδιά έχουν αντιληφθεί τη δυσκολία του αγώνα με την Καβάλα και αυτό το βλέπω και στις προπονήσεις μας καθημερινά. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και για ακόμα μία φορά περιμένουμε δίπλα μας τον κόσμο. Το μυστικό θα είναι κόντρα σε μία γρήγορη μεσοεπιθετικά ομάδα, να μην αφήσουμε τους αντιπάλους να το εκμεταλλευτούν. Σήμερα θα δω αν και κατά πόσο θα είναι σε θέση να αγωνιστούν οι Γιάκομπ, Σολτάνι και Παπαστεργιανός. Είμαι αισιόδοξος. Ανάλογα με τους τρεις αυτούς παίκτες θα κάνω και τις υπόλοιπες επιλογές μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...