Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Παραιτήθηκε ο Μπάγεβιτς!

Οι εξελίξεις στην ΑΕΚ είναι καταιγιστικές καθώς μετά την ήττα της ομάδας στο Βόλο υπέβαλλε την παραίτηση του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Έγινε αποδεκτή από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Σταύρο Αδαμίδη που δεν δέχτηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

«Μίλησα με τον κύριο Αδαμίδη και του ανακοίνωσα την απόφαση μου να παραιτηθώ. Το είπα και στους παίκτες. Περισσότερα θα πούμε τις επόμενες μέρες. Για το παιχνίδι δεν θέλω να μιλήσω. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και αποχώρησε

Ο Σταύρος Αδαμίδης μίλησε στο aek365 τονίζοντας τα εξής:

Για το αν είναι οριστική η παραίτηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς:«Ναι είναι οριστικό»

Αναφορικά με την επόμενη μέρα της ομάδας:«Αύριο θα κοιτάξουμε την επόμενη μέρα και με γνώμονα το καλό της ομάδας»

.Ο Αδαμίδης μίλησε στο novasportfm.gr και τόνισε πως «Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας μας

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σήμερα χώρισαν οι δρόμοι της ΑΕΚ και του κου Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο κ. Μπάγεβιτς αμέσως μετά το ματς μου είπε ότι παραιτείται, αφού νιώθει ότι η ομάδα δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του.

Εγώ ως πρόεδρος και η διοίκηση, εκτιμούμε απεριόριστα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα. Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας μας.

Αυτή η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί δεν αναιρεί όσα έχει προσφέρει στην ΑΕΚ ο Μπάγεβιτς και χωρίζουμε πολύ φιλικά όπως αρμόζει σε έναν προπονητή του κύρους και της μεγάλης ιστορίας του.

Προσωρινά αναλαμβάνει ο Μπλένταρ Κόλα με άμεσο συνεργάτη τον Γκρέταρσον. Αυτή θα είναι προσωρινή λύση.

Οι φίλοι της ΑΕΚ να είναι σίγουροι ότι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για την ομάδα.

Είναι αρχή του πρωταθλήματος και έχουμε μείνει λίγο πίσω, αλλά είμαστε εντός όλων των στόχων. Χρειάζεται συσπείρωση όλων των φιλάθλων μας για να βοηθήσουμε την ομάδα να ξεπεράσει αυτή την κρίση και να είστε σίγουροι ότι θα την ξεπεράσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...