Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Μανωλάς: «Να επιστρέψει στην ΑΕΚ ο Νικολαΐδης»

Την επιστροφή του Ντέμη Νικολαΐδη στην ΑΕΚ ζήτησε ο Στέλιος Μανωλάς. Ο παλαίμαχος άσος της «Ένωσης» και πολλά χρόνια σημαία της ομάδας, με δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε, ότι πρέπει να μπει μπροστά ο πρώην πρόεδρος, ενώ θεωρεί ότι ο Μπάγεβιτς απέτυχε γιατί μερίδα του κόσμου δεν τον δέχθηκε.

Ο Μανωλάς δήλωσε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

► 
Για τον Νικολαΐδη: «Να βγει ο Νικολαΐδης να μιλήσει, να μπει μπροστά και να πάρει πάλι την ομάδα. Άλλωστε την είχε πάει καλά. Όσοι αγαπάνε την πραγματικά την ΑΕΚ έχουν υποχρέωση να κάνουν την εμφάνισή τους στις δύσκολες στιγμές. Ο Ντέμης αγαπάει την ΑΕΚ και άλλωστε αυτός έγραψε μόνη ξανά δεν θα σε αφήσω».

► 
Για τον Μπάγεβιτς: «Μπήκαμε κάποιοι άνθρωποι μπροστά, για να γυρίσει ο Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ. Δυστυχώς απέτυχε, γιατί μερίδα του κόσμου δεν τον δέχθηκε. Ο Μπάγεβιτς όμως τι έγινε; Ξέχασε να είναι προπονητής; Ο Φέργκιουσον στα 70 ξέχασε να είναι προπονητής ή ο Ρεχάγκελ, που μας πήγε σε τρεις διοργανώσεις και πήραμε και τη μία; Δεν στέκομαι σε ηλικίες. Το θέμα είναι ότι μία ομάδα, για να προχωρήσει, πρέπει να είναι οικογένεια και η ΑΕΚ έχει πάψει προ πολλού να είναι οικογένεια. Μερίδα του κόσμου δεν τον δέχθηκε, δεν του συγχώρεσε ποτέ ότι έφυγε. Αλλά εγώ δεν θέλω να στέκομαι σε αυτά. Αυτά πέρασαν, η ΑΕΚ πάει μπροστά. Έχει συνέχεια και δεν τελειώνει. Ούτε όταν έφυγα εγώ, ούτε τώρα που φεύγει ο Μπάγεβιτς, ούτε όταν έφυγε ο Νικολαΐδης. Υπάρχει συνέχεια και η ΑΕΚ έχει μπροστά της πολύ δύσκολο δρόμο».

► 
Για τη δική του παρουσία στην ομάδα: «Είναι αλήθεια ότι από την πρώτη εβδομάδα ήθελα να φύγω. Εγώ δεν συνεργάζομαι πολύ εύκολα με ανθρώπους, είμαι λίγο δύσκολος και πήγα να συνεργαστώ με άτομα που δεν ήξερα. Διαπίστωσα και κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν. Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη χρονιά, με μεγαλομέτοχο μόνο του τον κ. Παππά και μοναδικό χρηματοδότη, περιμέναμε να έχει μια καλύτερη χρονιά η ομάδα. Στην αρχή όταν ανέλαβε ο κ. Αδαμίδης έβγαιναν προς τα έξω πράγματα που έκαναν κακό στην ομάδα και στον προπονητή. Στην πορεία ο κ. Αδαμίδης έδειξε ότι υπηρετεί σωστά την ομάδα, πάντα σύμφωνα με τα οικονομικά δεδομένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...