Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Προβληματισμός στον ΠΑΟΚ για τις κακές εμφανίσεις


Επιχείρηση αναστροφής του αρνητικού κλίματος κάνει ο Παύλος Δερμιτζάκης βλέποντας την ομάδα να μην αποδίδει τα αναμενόμενα εντός των αγωνιστικών χώρων. Δεν είναι ο μόνος που το βλέπει, όμως, καθώς στο προπονητικό κέντρο της Σουρωτής βρέθηκαν και 50 οπαδοί του «δικεφάλου του Βορρά» για να… μεταφέρουν τον καημό τους για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ -με το τέλος της απογευματινής προπόνησης- μάζεψε τους τέσσερις αρχηγούς (Κοντρέρας, Χαλκιά, Μαλεζά και Γκαρσία) και τους τόνισε ότι το «κλειδί» για την επιστροφή της ομάδας στις επιτυχίες και τις καλές εμφανίσεις είναι η ενότητα στην ομάδα: «Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι ως ομάδα και να βοηθάτε ο ένας τον άλλον, διότι είμαστε όλοι μαζί μια ομάδα» τόνισε ο προπονητής του «δικεφάλου του Βορρά».

Νωρίτερα, έξω από το προπονητικό κέντρο, εξάλλου, είχαν βρεθεί 50 οπαδοί του «δικεφάλου του Βορρά» οι οποίοι ήθελαν να εκφράσουν σε τεχνική ηγεσία και παίκτες το... παράπονο τους για τις εμφανίσεις της ομάδας.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πήραν άδεια και μπήκαν στο βοηθητικό γήπεδο όπου και συνομίλησαν με κάποιους παίκτες. Πρώτα οι ξένοι (Γκαρσία, Βίτολο, Κοντρέρας) και μετά οι Έλληνες (Σαλπιγγίδης, Μαλεζάς και Χαλκιάς) προσπάθησαν να καθυσηχάσουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ λέγοντας ότι προσπαθούν και πως «η ομάδα θα βρει το δρόμο της».

Οι οπαδοί της ομάδας συνομίλησαν και με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Παύλο Δερμιτζάκη, ο οποίος σημείωσε με νόημα πως «η ομάδα είναι ένας συνδετικός κρίκος και εάν θέλουμε να προχωρήσει, δεν πρέπει αυτός ο συνδετικός κρίκος να σπάσει, γιατί εάν σπάσει δεν κολλιέται ξανά. Ξέρουμε τι φταίει, ξέρουμε το πρόβλημα και θα το λύσουμε μέσα στην ομάδα. Σας διαβεβαιώνω γι’ αυτό»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...