Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Οδυνηρή ήττα (2-0) για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Οι φετινές αδυναμίες του Παναθηναϊκού ήταν ορατές δια γυμνού οφθαλμού, απλώς επιβεβαιώθηκαν και... με τη βούλα από μια απλώς καλή ομάδα στη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Κοπεγχάγη, λοιπόν, ξεγύμνωσε όλα τα -ουκ ολίγα- τρωτά σημεία του φετινού Παναθηναϊκού, υποχρεώνοντάς τον σε ταπεινωτική ήττα με 2-0 στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ. Και πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν αφάνταστα για τους "πράσινους", όχι μόνο για την πρόκριση στους "16" της διοργάνωσης, αλλά ακόμα και για την τρίτη θέση που οδηγεί στους "32" του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι "πράσινοι" προσπάθησαν να μπουν στο ματς με ενθουσιασμό, ο οποίος σύντομα εξατίστηκε, για να φανούν δια γυμνού οφθαλμού για πολλοστή φορά φέτος οι αμυντικές τους αδυναμίες. Όπως επίσης και το γεγονός ότι ο Τζόρβας διανύει παρατεταταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος. Το πρώτο γκολ ήταν 100% δική του ευθύνη, ενώ καθυστερημένη ήταν η αντίδτασή του και στο δεύτερο γκολ των Δανών (οι οποίοι είχαν 2/3 τελικές προσπάθειες στο α' μέρος...).

Από το 50'  κι ύστερα το ματς έγινε... διαδικαστικό, αφού μετά την αποβολή του Ζιλμπέρτο με δεύτερη κίτρινη οι Δανοί απλώς πάγωσαν το ρυθμό και κατάφεραν να φτάσουν σε μία ανέλπιστα εύκολη νίκη, η οποία, όχι απλώς τους καθιστά μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, αλλά τους φέρνει και στην πρώτη θέση του ομίλου μπροστά και από την Μπαρτσελόνα!

Τα γκολ:

29΄: Από πολύ μακριά και πάλια δεξιά ο Εν'ντόι πλασάρει, εκμεταλλευόμενος το "παιδικό" λάθος του Τζόρβα, και γράφει το 0-1
37΄: Απευθείας φάουλ του Βίνγκααρντ, ο Τζόρβας αιφνιδιάζεται... 0-2

ΣΚΟΡΕΡ: 28' Ν' Ντόι, 37΄ Βίνγκααρντ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γουίλιαμ Κόλουμ (Σκωτία)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 50΄ Ζιλμπέρτο
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 36' Ζιλμπέρτο, 72' Καραγκούνης - 10' Κλοντεμίρ, 52' Ν' Ντόι
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Μαρίνος, Βύντρα, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Κατσουράνης (46' Καραγκούνης), Νίνης (58' Πλεσί), Λέτο, Γκαρσία (46' Σπυρόπουλος), Σισέ.
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Βίλαντ, Πόσπεχ, Βεντ, Ζάνκα, Αντονσον, Κβιστ, Κλουντεμίρ (79' Ντελάνεϊ), Βίνγκααρντ, Μπολανός (58' Νόρεγκααρντ), Γκρόνκιερ, Ν' Ντόι (76' Σαντίν).

Οι συνθέσεις: 
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Μαρίνος, Βύντρα, Ζιλμπέρτο, Σαριέγκι, Σιμάο, Κατσουράνης, Λέτο, Νίνης, Λουίς Γκαρσία, Σισέ
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ (Στάλε Σολμπάκεν): Βίλαντ, Ποσπέκ, Κλάουντεμιρ, Κβιστ, Γκρόνκγιερ, Εντόι, Άντονσον, Βεντ, Βίνγκααρντ, Γιόργκενσεν, Μπολάνιος
Νωρίτερα επί ρωσικού εδάφους, Ρούμπιν Καζάν-Μπαρτσελόνα 1-1.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΕ ΛΙΓΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...