Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Να επιστρέψει στην Εθνική Αργεντινής επιθυμεί ο Μαραντόνα

Την επιθυμία του να επιστρέψει στον πάγκο της Εθνικής Αργεντινής εξέφρασε ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο 50χρονος προπονητής είναι διατεθειμένος να προβεί ακόμα και σε αντικατάσταση του τεχνικού επιτελείου, προκειμένου να αναλάβει εκ νέου την «αλμπισελέστε».

Οι βοηθοί του Μαραντόνα που είναι και στενοί του φίλοι, ήταν το σημείο τριβής με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Χούλιο Γκροντόνα, ο οποίος και του είχε ζητήσει την απομάκρυνση τους, ώστε να συνεχίσει να ηγείται της Εθνικής ομάδας. Ο Μαραντόνα δεν δέχθηκε και ο Γκροντόνα του ανακοίνωσε τον Αύγουστο ότι δεν θα ανανεωνόταν το συμβόλαιό του.

Ωστόσο ο πρώην κόουτς της «αλμπισελέστε» φαίνεται ότι μετάνιωσε για την άκαμπτη στάση του και τώρα φέρεται αποφασισμένος να βάλει νερό στο… κρασί του, ώστε να επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας, θυσιάζοντας τους συνεργάτες του.

«Ο Γκροντόνα μου είχε πει ότι οι βοηθοί μου δεν είναι επιπέδου Εθνικής ομάδας» δήλωσε ο 50χρονος προπονητής στο αμερικανικό δίκτυο «Fox Sports» και πρόσθεσε: «Θέλω όσο τίποτε άλλο να επιστρέψω στον πάγκο και είμαι διψασμένος για ρεβάνς».

Ο Μαραντόνα δέχτηκε σκληρή κριτική μετά τη συντριβή (4-0) της Αργεντινής από τη Γερμανία στα προημιτελικά του Μουντιάλ, όμως πολλοί ήταν αυτοί που επιθυμούσαν την παραμονή του στην ομάδα.

Στην παρούσα φάση η Αργεντινή έχει υπηρεσιακό προπονητή τον Σέρχιο Μπατίστα, ο οποίος σε δύο φιλικά ματς οδήγησε την ομάδα στη νίκη απέναντι στην Ιρλανδία (1-0) και στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία (4-1).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...