Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ο Πίτερ Δάλογλου θα δοκιμαστεί στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό

Στην Ελλάδα θα έρθει την Τρίτη ο 18χρονος Ελληνοαμερικανός επιθετικός, Πίτερ Δάλογλου, προκειμένου να δοκιμαστεί στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Ο βραχύσωμος φορ (μόλις 1.69μ.) θα προπονηθεί για περίπου μία βδομάδα στην «Ένωση» και για τρεις ημέρες στους «πράσινους», θέλοντας να βρει επαγγελματικό συμβόλαιο. 

Ο απόφοιτος του λυκείου του Ντέλαγουερ Βάλεϊ, τους τελευταίους μήνες αγωνίζεται σε ερασιτεχνικές ομάδες του Νιου Τζέρσεϊ, όμως επιθυμεί να περάσει τον Ατλαντικό για χάρη κάποιας ελληνικής ομάδας. Στην ΑΕΚ είχε ξαναδοκιμαστεί, όμως ήταν τραυματίας και του είχαν πει να επιστρέψει όταν νιώθει εντάξει το πόδι του.

"Η ΑΕΚ μου είχε πει να επιστρέψω όταν γίνει καλά το πόδι μου. Παίζουν πολύ γρήγορα εκεί και παρά το γεγονός ότι δυσκολευόμουν λίγο, κατάφερα να ακολουθήσω το πρόγραμμά τους. Εμείς εδώ παίζουμε πολύ διαφορετικά, πιο δυνατά. Εκεί είναι πιο φινετσάτο το παιχνίδι. Ελπίζω να τα καταφέρω. Αν δεν μπορέσω να κλείσω συμβόλαιο στην Ελλάδα θα επιστρέψω στην Αμερική, θα αφήσω προς το παρόν το ποδόσφαιρο και θα αφοσιωθώ στις σπουδές μου", τόνισε ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...