Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ολυμπιακός Β.: Κάκο, κρέμασε τη σφυρίχτρα σου

Επίθεση προς τον διαιτητή του αγώνα Άρης-Ολυμπιακός Βόλου Τάσο Κάκο εξαπέλυσε η θεσσαλική ΠΑΕ, ενώ «φωτογραφίζει» ως νέο παραγκάρχη του ελληνικού πρωταθλήματος τον Νικόλα Πατέρα. Παράλληλα, προανήγγειλε ότι θα δοθεί και συνέχεια στο θέμα την Τρίτη.
 

H ανακοίνωση της θεσσαλικής ΠΑΕ: 
 
«Κάκο αν έχεις ηθική ευθιξία, κρέμασε τη σφυρίχτρα σου! 
Εδώ και δύο χρόνια η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ είχε αποφασίσει να μην εκδίδει ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας. Σήμερα όμως είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε διότι στις 2 τελευταίες αγωνιστικές, μεροληπτικές διαιτησίες και συμπεριφορές μας αναγκάζουν να πιστεύουμε ότι υπάρχει μεθόδευση εις βάρος της ομάδας μας. 
 
Κύριοι της ΚΕΔ, 
Την περασμένη Κυριακή στον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Ξάνθη, ο εξαίρετος κ. Τσινιάρης που εξειδικεύεται στις «ειδικές αποστολές» έδειξε 7 κίτρινες κάρτες και στις δύο ομάδες, σε παίκτες που δεν θα αγωνίζονταν στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Άρη. Τυχαίο; 
Τον επιβραβεύσατε ορίζοντάς τον στο χθεσινό παιχνίδι ΛΑΡΙΣΑ-ΑΕΚ.
 
Τον επίσης χθεσινό σημαντικό αγώνα της ομάδας μας ορίστηκε να διευθύνει ένα τρίο αποτελούμενο από τους κ.κ. Κάκο, Τάτση, Μπισμπίδη, «εργαλεία» του «μπαμπά». Όλη η Ελλάδα είδε το καταφανέστατο πέναλτι όπου ο κ. Κάκος έκλεισε τα μάτια, ένα πέναλτι που ακόμη και ο ίδιος ο κ. Κόντης, κουμπάρος του νέου «παραγκάρχη», θα έδινε. 
 
Κύριε Τεροβίτσα, 
Επιβραβεύστε τον κι αυτόν και ορίστε τον στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Δεν θα έχει αντίρρηση ο κ. Πιλάβιος. 
 
Κύριε Πιλάβιε, 
Επειδή κάπως έτσι ξεκίνησαν και οι προκάτοχοί σας, μήπως γνωρίζετε το νέο «παραγκάρχη», όπως σας εκμυστηρεύτηκε σε κατ’ ιδίαν συζήτηση ο φίλος σας κ. Κούγιας ή μήπως θέλετε να σας φρεσκάρουμε τη μνήμη; Από αύριο θα φροντίσουμε και για αυτό…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...