Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΠΑΟ: Παρελθόν ο Γκοβού, φευγάτος και ο Μάτος

Μια υπογραφή απομένει για να αποτελέσει οριστικά παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο γάλλος μεσοεπιθετικός Σίντνεϊ Γκοβού. Ο 32χρονος πρώην άσος της Λυών, παρουσία του ατζέντη του κ. Φεντερίκ Γκερά, συναντήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (30/6) με τον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο της ΠΑΕ κ. Δημήτρη Γόντικα και συμφώνησαν να λύσουν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους.
Μάλιστα, ο Γκοβού πέραν των δεδουλευμένων, δεν διεκδίκησε την αποζημίωση των 200.000 ευρώ που είχε δικαίωμα να πάρει βάσει της ρήτρας αποδέσμευσης που υπήρχε στο συμβόλαιό του. Ως εκ τούτου, έπειτα από ένα χρόνο πολυτάραχης ζωής στην Αθήνα αλλά και μηδαμινής αγωνιστικής προσφοράς στο Τριφύλλι, ο δεξιοπόδαρος χαφ θα περάσει για τελευταία φορά από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι προκειμένου να  υπογράψει τη λύση του συμβολαίου. Ακολούθως θα αναχωρήσει για τη Γαλλία, όπου αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του με τη φανέλα της νεοφώτιστης Εβιάν.
Δεν αποκλείεται πάντως το δρόμο του Γκοβού να ακολουθήσει και ο βραζιλιάνος αμυντικός μέσος Μαρτσέλο Μάτος. Ο άσος του Παναθηναϊκού, ο οποίος επέστρεψε στο Τριφύλλι με βαριά καρδιά έπειτα από μια διετία δανεισμών στην Κορίνθιανς και την Μποταφόγκο, συναντήθηκε με τον κ. Γόντικα στον οποίο επανέλαβε την πολλάκις δεδηλωμένη πρόθεσή του να μην αγωνιστεί στους Πράσινους αλλά να επιστρέψει στην πατρίδα του.
«Για οικογενειακούς λόγους θέλω να επιστρέψω στην Βραζιλία. Δεν έχω πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν θέλω να αγωνιστώ μακριά από την πατρίδα μου» είπε μεταξύ άλλων ο ανένδοτος Μάτος, ο οποίος το πρωί της Πέμπτης είχε συνάντηση και με τον προπονητή της ομάδας κ. Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος μολονότι του τόνισε ότι τον υπολογίζει ως βασική επιλογή, δεν φάνηκε να μεταπείθεται.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες στο απογευματινό ραντεβού με τον κ. Γόντικα ο Μάτος, ο οποίος συνοδευόταν από τον βραζιλιάνο ατζέντη του κ. Κάρλος Λέιτε μετέφερε στον Παναθηναϊκό πρόταση αγοράς του από την Μποταφόγκο ύψους 600.000 ευρώ.
Σε πρώτη φάση η πρόταση απορρίφθηκε καθώς οι Πράσινοι, όπως λένε, αξιώνουν 2 εκατ. ευρώ, όσα και η ρήτρα πώλησής του. Ωστόσο πλέον φαίνεται ότι σταδιακά αλλάζουν τα δεδομένα διότι στο Τριφύλλι δεν επιθυμούν να κρατήσουν με το ζόρι έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν θα είναι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας.
Υπό αυτό το πρίσμα, ανοίγει εκ νέου ο φάκελος της πώλησης του Μάτος στην Μποταφόγκο καθώς εκτιμάται ότι ο βραζιλιάνικος σύλλογος εντός των ημερών και υπό την πίεση των γεγονότων (καθώς βρίσκεται σε αναζήτηση αμυντικού μέσου) θα καταθέσει βελτιωμένη πρόταση περίπου 1 εκατ. ευρώ που πιθανολογείται ότι θα γίνει αποδεκτή από τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...