Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Ηρακλής - Μάρκους Νίλσον : Γυρίζει... σπίτι

«Θέλω να έρθω στον Ηρακλή και στη Θεσσαλονίκη, και αυτό είμαι σίγουρος ότι το ξέρουν όλοι. Περιμένω την επίσημη ενημέρωση από τον ατζέντη μου. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και από τον επόμενο μήνα θα επιστρέψω στα παλιά μου λημέρια».

Ο Μάρκους Νίλσον, μιλώντας στην «Εξέδρα» από το Χάλμσταντ της Σουηδίας, όπου βρίσκεται, ψήφισε ξεκάθαρα Ηρακλή και, από ότι φαίνεται, πλέον τις δύο πλευρές χωρίζουν λεπτομέρειες προκειμένου ο 27χρονος Σουηδός να φορέσει ξανά την κυανόλευκη φανέλα.
Στη συνάντηση που είχαν το βράδυ της Τετάρτης οι παράγοντες του Γηραιού με τον Ελληνα εκπρόσωπο του έμπειρου διαγώνιου, η κίνηση ματ που τους έφερε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής ήταν η πρωτοβουλία που πήραν για την τακτοποίηση της παλιάς οφειλής.

«Εμείς είμαστε νέα διοίκηση, δεν έχουμε ευθύνη για το συγκεκριμένο χρέος, αλλά τα λεφτά θα πληρωθούν», ήταν το μήνυμα που έστειλαν, και από εκεί και πέρα όλα έγιναν πιο εύκολα…

Από τη στιγμή που η οικονομική πρόταση που κατέθεσαν δεν απείχε πολύ από τις απαιτήσεις που είχε ο αθλητής, λογικό είναι να υπάρχει η πίστη ότι ίσως και μέχρι τα τέλη της εβδομάδας το συγκεκριμένο θέμα θα έχει ολοκληρωθεί.

Σήμερα ο Ιταλός ατζέντης του Νίλσον, κ. Μποκανέγκρα, θα κάνει την αντιπρότασή του, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στις λεπτομέρειες (αυτοκίνητο, σπίτι, διατροφή, αεροπορικά εισιτήρια), και δεν αποκλείεται να προκύψουν και οι ανακοινώσεις.

Εξάλλου, Μποκανέγκρα και Νίλσον έχασαν ήδη μια σπουδαία ευκαιρία («από κακή συνεννόηση με τον μάνατζέρ μου έγινε ένα μπέρδεμα και έτσι δεν πήγα στη Χαλκαμπανκ», παραδέχθηκε ο ίδιος, ενώ η πρόταση των Τούρκων έφτασε τις 250.000 ευρώ!) και οι υπόλοιπες προτάσεις που έχει δεν τον συγκινούν.

«Ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από μια ομάδα της Τουρκίας και άλλη μία από την Ιταλία, αλλά η δική μου επιθυμία είναι να έρθω στον Ηρακλή», είπε ο Σουηδός, ο οποίος ήδη ονειρεύεται την επιστροφή του: «Εχω μάθει για τις μεταγραφές που έχει κάνει η ομάδα, οι οποίες είναι πολύ καλές. Η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι επίσης μεγάλο δέλεαρ, όπως και το να παίξω ξανά μπροστά στον κόσμο του Ηρακλή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...