Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τον Γέστε

Ως ένα βήμα μπροστά στην καριέρα του χαρακτήρισε τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ο Φραν Γέστε, ο οποίος παρουσιάστηκε επισήμως σήμερα από τους "ερυθρόλευκους". Ο Ισπανός μέσος τόνισε ότι η παρουσία του Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον οποίο έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας και δήλωσε έτοιμος να δουλέψει σκληρά για να κατακτήσει τίτλους με τη νέα ομάδα του.

Τον Βάσκο καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος υπογράμμισε: «Είναι μεγάλος παίκτης, με σπουδαία καριέρα και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει στο πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Στον Ολυμπιακό έχουμε μάθει να κρατάμε χαμηλούς τόνους. Χρειάζεται πολλή δουλειά και φέτος. Οι κόποι της προετοιμασίας και συνολικά η δουλειά που γίνεται θα φανούν στο γήπεδο. Φαβορί δεν υπάρχουν. Όπως βλέπετε, όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί. Πιστεύω ότι αυτό το πρωτάθλημα θα χρειαστεί περισσότερη δουλειά από τους ποδοσφαιριστές. Η λέξη φαβορί για μας δεν υπάρχει». Απαντώντας σε σχετική ρώτηση, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο γι' ακόμη μία μεταγραφή, αν διαφανεί τέτοια ανάγκη μετά το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος και θα προσπαθήσω να δουλέψω πολύ για να δικαιώσω τις προσδοκίες» ήταν τα πρώτα λόγια του Φραν Γέστε. «Η παρουσία του Ερνέστο Βαλβέρδε έπαιξε σημαντικό ρόλο για να πω το "ναι". Θα μπορούσα να είχα έρθει και πέρυσι, αλλά επέλεξα να κάνω κάτι άλλο στην καριέρα μου. Ξέρω πως είναι ένα βήμα μπροστά για την καριέρα μου ο Ολυμπιακός. Είναι μία σημαντική χρονιά για την ομάδα, αφού θα συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες και θα πρέπει να παλέψουμε για τους τίτλους. Είμαι έτοιμος και ανυπομονώ να δουλέψω, διότι ξέρω πολύ καλά πως οι στόχοι κατακτώνται μέσα από πολλή δουλειά» επισήμανε ο Ισπανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...