Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

O Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα: Το φόβο του (Ολυμπιακού), έχει!

Συνεχώς πρώην παίκτες του Ολυμπιακού βρίσκει και θα συνεχίσει να βρίσκει μπροστά του ο Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα! Το αξιοσημείωτο είναι ότι όλοι τον έχουν κερδίσει…

Το ‘χει η μοίρα του φαίνεται του Παναθηναϊκού να μην «ξεκολλάει» από τον αιώνιο αντίπαλό του Ολυμπιακό με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Ειδικά στην φετινή Ευρωλίγκα, όπου υπάρχει πρώην ερυθρόλευκος πάει και πέφτει πάνω του. Αυτό μάλιστα θα συνεχιστεί τόσο στην προημιτελική φάση, όσο και στον ημιτελικό της Κωνσταντινούπολης αν επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά. Το ζήτημα είναι ότι η ομάδα του Ζοτς τα έχει βρει σκούρα απέναντι σε ομάδες με παίκτες που τα προηγούμενα χρόνια ήταν κάτοικοι Πειραιά.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Πέντε ήττες έχουν κάνει στην μέχρι τώρα ευρωπαϊκή τους πορεία οι πράσινοι και οι τέσσερις προήλθαν από ομάδες που είχαν στο ρόστερ τους τέως κόκκινους. Δύο από την ΤΣΣΚΑ του Τεόντοσιτς στην πρώτη φάση, μία από την Ούνικς Καζάν των Γκριρ, Ντόμερκαντ και Ζεβροσένκο, και μία από την Αρμάνι Μιλάνο του Γιάννη Μπουρούση. Μόνο η ήττα από την Μπάμπεργκ δηλαδή είναι… άσχετη.

Το πράγμα όμως έχει και συνέχεια αφού ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να κοντράρεται με ομάδες που… θυμίζουν Ολυμπιακό. Αρχικά θα κληθεί να αποκλείσει στα πλέι όφ την Μακάμπι των Σοφοκλή Σχορτσανίτη και Θοδωρή Παπαλουκά, και εφόσον προκριθεί στο φάιναλ φόρ κοντραριστεί εκ νέου (στον ημιτελικό) με την ΤΣΣΚΑ του Τεόντοσιτς, που μόνο με θαύμα δεν θα βρίσκεται στην Πόλη.

Η πλάκα είναι ότι η μόνη, όσο και πολύ ακραία περίπτωση να βρει μπροστά του ο Παναθηναϊκός και τους νυν ερυθρόλευκους είναι στον τελικό της διοργάνωσης!


www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...