Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-0. Δηλώσεις Κωστένογλου, Μπόλονι, Δέλλα

Αισιόδοξος ότι η ΑΕΚ θα κάνει το καλύτερο δυνατό απέναντι στον Παναθηναϊκό την Κυριακή αλλά αναγνωρίζοντας και τη δυσκολία του εγχειρήματος εμφανίστηκε ο τεχνικός της Ένωσης, Νίκος Κωστένογλου, μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

«Ηθελα να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο μας, παρότι στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και τη στεναχώρια που έχει με την ομάδα μας, και στα τρία ματς η παρουσία του είναι καθοριστική» δήλωσε ο τεχνικός της Ένωσης, Νίκος Κωστένογλου, μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

«Ο Παναθηναϊκός είναι πληρέστερη ομάδα. Ο ρεαλιστικός στόχος της ΑΕΚ ήταν να μπει στα πλέι-οφ. Είναι δύσκολο για μας, γιατί έχουμε λίγες επιλογές και αρκετοί παίκτες είναι μεγάλοι σε ηλικία. Ανεξάρτητα με το τι θα προκύψει, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες. Κάναμε τρεις νίκες στην έδρα μας, κάτι που είναι πολύ δύσκολο. Διεκδικούμε τρεις θέσεις», δήλωσε ο κ. Κωστένογλου.

Ο Έλληνας τεχνικός έκανε αναφορά και στο φίλαθλο κοινό της ομάδας του: «Ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο μας, παρότι στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και τη στεναχώρια που έχει με την ομάδα μας, και στα τρία ματς η παρουσία του είναι καθοριστική. Όσο για τις επευφημίες στον Νίκο (Λυμπερόπουλος), τον Δέλλα, ακόμα και τον Παντελή (Καφές) φαίνεται ότι αυτή η ομάδα επαινεί αυτούς που προσφέρουν. Πήρα κι ένα προσωπικό ρίσκο με τη συμμετοχή του Δέλλα για να χαιρετήσει τον κόσμο μας».

Από την πλευρά του, ο Λάζλο Μπόλονι εξέφρασε παράπονα για τους ποδοσφαιριστές του. «Χάσαμε το ματς στο πρώτο ημίχρονο, όταν παίξαμε χωρίς χαρακτήρα και κίνητρο. Δεν είναι φυσιολογικό να έχουμε μόνο δύο παίκτες με πολύ καλή παρουσία, τον Ίβιτς και τον Γκαρσία», υπογράμμισε ο Ρουμάνος τεχνικός και συνέχισε: «Όταν δεν βάζεις και την καρδιά σου σε κάτι, δεν τα καταφέρνεις. Όταν δεν έχεις το μυαλό και την καρδιά σου παρόντα, δεν είσαι ο ίδιος παίκτης».

Ο κ. Μπόλονι χαρακτήρισε πάντως «θέατρο» τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο Φωτάκη, που κόστισε την αποβολή του διεθνούς μέσου: «Η φάση του Φωτάκη, γνώμη μου, η διαίσθησή μου, είναι πως ήταν ένα μεγάλο θέατρο από την πλευρά του παίκτη της ΑΕΚ. Οι διαιτητές ήταν κοντά. Νομίζω πληρώνονται γι' αυτό που κάνουν και πρέπει να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους».

Ο Τραϊανός Δέλλας επανέλαβε ότι η απόφασή του να εγκαταλείψει την αγωνιστική δράση είναι οριστική. «Είναι οριστική η απόφασή μου. Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους της ΑΕΚ για την αγάπη και τη στήριξή τους, αλλά και όλους τους Έλληνες φιλάθλους», είπε και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να παραμείνω αλλά το σώμα μου λέει άλλα. Ό,τι πέτυχα το έκανα με σεβασμό προς τους αντιπάλους μου. Αυτό που με κάνει χαρούμενο είναι που δεν αλλοιώθηκε ο χαρακτήρας μου».

Να σημειωθεί ότι φίλαθλος της ΑΕΚ κατέθεσε μήνυση εναντίον του Πάμπλο Γκαρσία, για άσεμνη χειρονομία του ευέξαπτου Ουρουγουανού προς την εξέδρα, μετά την αποβολή του. Αυτόφωρη διαδικασία πάντως δεν κινήθηκε λόγω της απουσίας εισαγγελέα κι έτσι ο Γκαρσία αναχώρησε με την αποστολή της ομάδας του για τη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...