Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Παγκόσμιο Κύπελλο Κωπηλασίας: Τρία πληρώματα στους τελικούς

Τρία ελληνικά πληρώματα θα διεκδικήσουν μετάλλιο κατά την τελευταία μέρα του 2ου Παγκοσμίου Κυπέλλου Κωπηλασίας , την Κυριακή 27/5 στη Λουκέρνη της Ελβετίας.

Πριν από λίγες ώρες την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος της την Κυριακή (11:14) πήρε η τετράκωπος άνευ των ανδρών με του Χρήστου-Τζιάλλα-Τσίλη-Παπαχρήστο μετά την κατάκτηση της 1ης θέσης στον επαναληπτικό.
 Το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής (11:35) πήρε και η δίκωπος άνευ των ανδρών με τους Νίκο και Απόστολο Γκουντούλα που κατέκτησε την 2η θέση στον ημιτελικό .
Απο την πρώτη κιόλας μέρα στον μεγάλο τελικό του διπλού σκιφ ελ βαρών των γυναικών που θα γίνει στις 12:27 ώρα Ελλάδας βρίσκονται οι Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου.
Άτυχοι στάθηκαν οι Π.Μαγδανής-Λ.Κόνσολας που έχασαν την πρόκριση στον τελικό κυριολεκτικά στο φώτο φινις τερματίζοντας στην 4η θέση μόλις 14 δέκατα του δευτερολέπτου πριν από τους 3ους Βρετανούς και θα αγωνιστούν στον μικρό τελικό.
Τέλος για μια θέση απο την 7η ως την 12η θα αγωνιστούν και οι Χρηστομάνος-Λαμπρίδης που πήραν την 6η θέση στον ημιτελικού της δικώπου ανδρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...