Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

«Αντώνης Νικοπολίδης - Ο αγώνας της ζωής μου»

Με αυτό τον τίτλο στην αυτοβιογραφία του, ο Αντώνης Νικοπολίδης μιλάει για όλα. Για πρώτη φορά στο φως αποκαλύψεις και συναρπαστικές ιστορίες από την ζωή και την καριέρα του διεθνή τερματοφύλακα!

Στις αρχές Ιουνίου κυκλοφορεί στα κεντρικά βιβλιοπωλεία όλης της Ελλάδας, η αυτοβιογραφία του Αντώνη Νικοπολίδη, που τιτλοφορείται «Ο αγώνας της ζωής μου» (τιμή 16,90 ευρώ). Ερωτήματα που αφορούν στην καριέρα του, στην πορεία της ζωής του, τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, την Εθνική ομάδα, για το πιο αδύνατο σημείο του, την χειρότερη ήττα της ζωής του, την πιο δύσκολη και την πιο όμορφη στιγμή της διαδρομής του, όλα βρίσκουν απαντήσεις μέσα από τις σελίδες της αυτοβιογραφίας του.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι πρόκειται για τον πρώτο από τους ήρωες του Euro 2004 και κατά συνέπεια τους σούπερ σταρ της νέας γενιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου, που δοκιμάζει να καταγράψει την κοινωνική και αθλητική διαδρομή του μέσα από μία αυτοβιογραφία.

Το βιβλίο «Αντώνης Νικοπολίδης - Ο αγώνας της ζωής μου» εκδίδεται από την MV Publications, μία εκδοτική εταιρία που αποκλειστικό στόχο έχει να καλύψει το χώρο της αθλητικής αυτοβιογραφίας (και σε δευτερεύοντα ρόλο της βιογραφίας) σε ελληνικό επίπεδο, μέσα από ένα διαφορετικό ύφος, όπου ο κοινωνικός ρόλος του εκάστοτε αθλητή, αναδεικνύεται ισάξιος της αθλητικής οντότητάς του. Αναμφίβολα πρόκειται για ένα βιβλίο που θα συζητηθεί πολύ...

www.gazzetta.gr/plus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...