Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Οδηγίες προς φιλάθλους για τον αγώνα ΠΑΟ-ΟΣΦΠ την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ

Oδηγίες προς… ναυτιλλομένους δίνει η ΕΛ.ΑΣ. εν όψει του αυριανού αγώνα μπάσκετ μεταξύ Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού στο κλειστό του ΟΑΚΑ που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 19:00.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας «για τις ανάγκες της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό συγκρότημα ΟΑΚΑ, αλλά και για την πρόληψη και αποτροπή περιστατικών βίας, βλαβών υγείας, φθορών και υλικών ζημιών σε πρόσωπα και εγκαταστάσεις αντίστοιχα, εντός και εκτός της γηπεδικής εγκατάστασης, από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έχουν σχεδιαστεί και θα ληφθούν αστυνομικά μέτρα τάξης - ασφάλειας - τροχαίας, τα οποία αφορούν, εκτός από την αθλητική εγκατάσταση και τον περιβάλλοντα χώρο του αθλητικού συγκροτήματος (ΟΑΚΑ), και το λοιπό αστικό περιβάλλον».

Ειδικότερα σχετικά με την πρόσβαση στην αθλητική εγκατάσταση:

- Οι θύρες θα ανοίξουν 4 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 3 το μεσημέρι.

- Οι φίλαθλοι, χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, θα πρέπει να προσέρχονται έγκαιρα στην αθλητική εγκατάσταση, προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους από τη διαδικασία εισόδου σε αυτή.

- Η πρόσβαση και η αποχώρηση των φιλάθλων θα πραγματοποιείται μόνο από συγκεκριμένα σημεία.

Οι πεζοί μπορούν να προσέρχονται:

- από τον σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη»,

- από τον Προαστιακό στη στάση «Νερατζιώτισσα»,

- από το ανατολικό πάρκινγκ του ΟΑΚΑ (από την οδό Αρτέμιδος),

- από την οδό Κύμης (Δυτική είσοδος),

- από την οδό Αγησιλάου (πλησίον ιδιωτικού μαιευτηρίου),

- από την πεζογέφυρα επί της οδού Σπύρου Λούη.

Όσοι πάνε με αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες με προορισμό τους χώρους στάθμευσης του ΟΑΚΑ θα μπορούν να μπουν:

- από τις πύλες Α, Β και Δ επί της λεωφόρου Σπύρου Λούη (για όσους προσέρχονται από Λεωφ. Κηφισίας)

- από τις πύλες Α και Δ επί της Λεωφ. Σπύρου Λούη (για όσους προσέρχονται από τη Λεωφ. Κύμης).

(Η στάθμευση των οχημάτων στα εσωτερικά και περιφραγμένα πάρκινγκ του ΟΑΚΑ χωρητικότητας μέχρι 2.500 οχήματα, θα γίνεται στους εξής χώρους στάθμευσης: Π1, Π2, Π3, Π4, Π5, Π6, Π6Α)

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι η πρόσβαση και είσοδος στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ θα γίνεται μόνο σε όσους διαθέτουν εισιτήριο, πρόσκληση ή διαπίστευση από τη διοργανώτρια Αρχή.

Επίσης εκτός από το εισιτήριο οι φίλαθλοι οφείλουν να επιδεικνύουν κατά την είσοδό τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.

Επίσης διευκρινίζεται ότι η πρόσβαση προσώπων που θα βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών δεν θα επιτραπεί.

Σχετικά με τους ελέγχους πρόσβασης στον περιβάλλοντα χώρο της αθλητικής εγκατάστασης επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ ότι «θα πραγματοποιούνται αυστηροί προέλεγχοι σε 2 ζώνες ασφαλείας, ώστε να αποκλειστεί η είσοδος προσώπων που δεν φέρουν εισιτήριο και να αποτραπεί η μεταφορά απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων εντός της γηπεδικής εγκατάστασης».

Ακόμη στις εισόδους της αθλητικής εγκατάστασης θα διενεργείται έλεγχος των φιλάθλων, ο οποίος είναι υποχρεωτικός, υπό την εποπτεία των αστυνομικών και «κανένας δεν εισέρχεται στην αθλητική εγκατάσταση εφόσον δεν υποβληθεί σε έλεγχο».

Επιπλέον δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στην αθλητική εγκατάσταση φιλάθλων οι οποίοι θα έχουν στην κατοχή τους απαγορευμένα ή μη επιτρεπόμενα αντικείμενα, ενώ σε ανάλογες περιπτώσεις θα υπάρχει καταλογισμός τυχόν ποινικών ευθυνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...