Σάββατο 26 Μαΐου 2012

“Αιχμές” Αλαφούζου για μετόχους

Σε συνομιλία του με οπαδούς του Παναθηναϊκού στο Twitter ο Γιάννης Αλαφούζος άφησε αιχμές εναντίον κάποιων μετόχων ενώ αναρωτήθηκε αν η προσπάθεια του ενόχλησε κάποιους που ήθελαν την ομάδα στο Πρωτοδικείο.


Διαβάστε τις συνομιλίες του Γιάννη Αλαφούζου με οπαδούς των πράσινων:

- Κύριε Αλαφούζο, τελικά πολύ διαφημιστήκατε... Σταματήστε τα παιχνίδια σας εις βάρος της ομάδας. Ο πρίγκιπας έδωσε συνέντευξη σε (εκεί κόβεται το μήνυμα)

- Γιατί λοιπόν δεν βάζει κάποια χρήματα για να σωθεί η ομάδα; Μήπως εκπροσωπείτε συμφέροντα που απλά θέλουν την καταστροφή; Αν πιστεύαμε αυτές τις φήμες η ομάδα θα είχε καταφύγει στο Πρωτοδικείο; Ή μήπως ενόχλησε που δεν έγινε αυτό;

- Σίγουρα η κατάσταση γίνεται συνεχώς δυσκολότερη, δεν ξέρουμε εάν μετά τις εκλογές θα είμαστε εντός ευρώ,αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί.

- Πάντως εμείς προχωράμε ανεξάρτητα από πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις και ( λίγο ) αισιοδοξούμε ! Η ζωή συνεχίζεται.

- Ποιόν προπονητή θα έχουμε; Δεν θέλω να γίνομαι ενοχλητικός αλλά μέσα σε όλα τα προβλήματα που βιώνω, αγωνιώ και για τον ΠΑΟ.

- Δεν μπορώ να σας πω. Προς το παρόν δυστυχώς η προσπάθεια μας επικεντρώνεται στην διάσωση μας. Λυπάμαι που δεν μπορώ να είμαι πιο σαφής. Πάντως δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω. Όλοι μας! Ελπίζω τουλάχιστον για την ομάδα μας να μην σας απογοητεύσουμε

- Ξέρω ότι η θέση σας είναι λεπτή,ούτε περιμένω να υιοθετήσετε ότι σας γράφω.Το 2008 πήγα στο πεδίο του Άρεως,γιατί μου άρεσε το όραμα που μου δημιούργησε ο κ.Ανδρέας,αλλά συνεχώς επιβεβαιώνει την πιάτσα "ως ο άνθρωπος που κάνει τον χρυσό κάρβουνο"!

- Και εγώ πήγα στο πεδίο του Άρεως. Τώρα έχουμε γυρίσει σελίδα και προσπαθούμε να πάμε προς τα εμπρός! Εκτός από την επιδεινούμενη κατάσταση και την απογοητευτική στήριξη από κάποιους μετόχους το σχέδιο προχωράει ικανοποιητικά.

- 2 μέτοχοι της ΠΑΕ έχουν σχέση με την τράπεζα Πειραιώς και την Marfin,αλλά εμείς δάνειο δεν μπορούμε να πάρουμε.


- Yπομονή λίγο ακόμη...
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...