Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Σάντος: «Η εθνική θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων»

Βέβαιος ότι η εθνική ομάδα θα είναι άκρως ανταγωνιστική στο EURO παρουσιάστηκε ο Φερνάντο Σάντος με δηλώσεις του στο πορτογαλικό πρακτορείο «Lusa».

«Είμαι σίγουρος ότι θα εκπροσωπήσουμε όπως πρέπει την Ελλάδα», τόνισε μεταξύ άλλων ο ομοσπονδιακός προπονητής στο μέσο της πατρίδας του, ενώ για το θέμα της πρόκρισης επισήμανε πως «όλα είναι ανοικτά».

«Είναι πολύ ανοικτός ο όμιλος της Ελλάδας. Όλες οι ομάδες, εμείς, η Πολωνία, η Τσεχία και η Ρωσία, έχουν από 25% πιθανότητες. Καθεμιά μπορεί να φτάσει στα προημιτελικά», είπε ο Σάντος, ο οποίος δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την πορεία της εθνικής στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας: «Υπάρχουν πολύ δυνατότερες ομάδες από την Ελλάδα, αλλά πιστεύω πως θα εκπροσωπήσουμε καλά τη χώρα. Από το Euro 2004 πέρασαν οκτώ χρόνια και μέσα σε αυτό το διάστημα συμμετείχε σε δύο τελικές φάσεις, όπου δεν ήταν πρώτη και στη μία δεν έκανε καν νίκη».

Αναφερόμενος στην εθνική της χώρας του, τόνισε: «Η Πορτογαλία είναι μία από τις υποψήφιες ομάδες να φτάσουν στον τελικό ή ακόμη και να κατακτήσουν τον τίτλο, αλλά ιεραρχικά δεν είναι πρώτη μεταξύ των φαβορί, αφού εκεί είναι επικεφαλής η Ισπανία και ακολουθούν παραδοσιακές δυνάμεις όπως η Γερμανία, η Ολλανδία και η Ιταλία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...