Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΛΕΜΠ


Ο Αλσατός οδηγός ήταν ο μεγάλος νικητής στο Ράλι Ακρόπολις για τρίτη φορά στην καριέρα του φτάνοντας τις 71 νίκες στο WRC και διατηρώντας την πρωτοπορία στο φετινό πρωτάθλημα. Δεύτερος τερμάτισε ο ομόσταυλος του, Μίκο Χιρβόνεν – Τρίτος ο Λάτβαλα.

Ο Λεμπ έκανε 2 λεπτά 21 δευτερόλεπτα και 8 εκατοστά στην υπερειδική διαδρομή και έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον αγώνα, έχοντας στην πλάτη του τους Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα και Μίκο Χίρβονεν με 0,6 και 1,3 δεύτερα διαφορά.

Στην γενική κατάταξη, ο Λεμπ τερμάτισε με διαφορά 40 δευτερολέπτων από τον ομόσταυλό του, Μίκο Χίρβονεν, ενώ βάθρο είδε και ο Λάτβαλα με Ford, ο οποίος ήταν πάνω από τρία λεπτά πιο αργός από τον Γάλλο οκτάκις κάτοχο του τίτλου.
.
Ο Γάλλος είχε ρίξει το ρυθμό του και το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν  να τερματίσει χωρίς προβλήματα ώστε να εξασφαλίσει τη νίκη.

«Είχαμε κλατάρισμα στην προηγούμενη ειδική. Ηξερα ότι έχω καλή διαφορά και αποφασίσαμε αμέσως να αλλάξουμε ελαστικό. Το αλλάξαμε πολύ γρήγορα», δήλωσε ο οκτώ φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής μετά το τέλος της ειδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...