Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Μένουν οι Γιαννακόπουλοι, θέλουν παραμονή Ομπράντοβιτς!

Επίσημη ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος θα μείνουν στο τιμόνι της ομάδας και τη νέα σεζόν εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός!


Η παραμονή των Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου παίρνει σάρκα και οστά! Λίγες ώρες μετά τον 4ο τελικό του πρωταθλήματος και την ισοφάριση σε 2-2 από τον Παναθηναϊκό, οι διοικητικοί ηγέτες εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσαν τους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας πως θα παραμείνουν στην ομάδα και τη νέα σεζόν!

Παράλληλα, ξεκαθάρισαν πως θέλουν να κρατήσουν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο της ομάδας, προκειμένου να χτίσουν τον Παναθηναϊκό της νέας εποχής, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Στόχος τους είναι να πάει η ομάδα ήρεμη στον πέμπτο τελικό, γνωρίζοντας τις αποφάσεις της διοίκησης, όπως επανειλημμένως ζήτησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού: "Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του Final Four της Κωνσταντινούπολης μερίδα του ηλεκτρονικού Τύπου προτίμησε να ασχοληθεί με το μέλλον στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, κάτι που το είχε καυτηριάσει η ΚΑΕ με ανακοίνωσή της ως μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της ομάδας και των φιλάθλων από τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ.
Λίγες ώρες πριν από τον χθεσινό τελικό, πάλι κάποια ηλεκτρονικά μέσα επέλεξαν την οδό της παραπλάνησης, αυτή τη φορά όχι για το μέλλον της οικογένειας Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό, αλλά γι’ αυτό του Ζέλιμιρ  Ομπράντοβιτς.
Νιώθουμε την υποχρέωση απέναντι στα εκατομμύρια των φίλων του Παναθηναϊκού, να βάλουμε ένα τέλος στο κρεσέντο της παραπληροφόρησης και να πάει η ομάδα στον 50 τελικό του Σαββάτου ήρεμη, γνωρίζοντας τις αποφάσεις της οικογένειας Γιαννακόπουλου.
Αφού κανείς άλλος Παναθηναϊκός δεν έδειξε ενδιαφέρον η οικογένεια Γιαννακόπουλου θα παραμείνει και για τη νέα σεζόν στο τιμόνι της ομάδας και επιθυμεί, μαζί με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, να χτίσουν τον Παναθηναϊκό της νέας εποχής.
Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς, ακρογωνιαίους λίθους της πιο επιτυχημένης ομάδας στην ιστορία του  ελληνικού αθλητισμού.
Χωρίς αμφιβολία είναι ένα από τα λαμπρά μέλη της Παναθηναϊκής οικογένειας και αναπόσπαστο κομμάτι του Παναθηναϊκού και για αυτό είναι φυσιολογικό να βρίσκεται δίπλα μας 13 χρόνια και πρόθεσή μας είναι να είμαστε για ΠΑΝΤΑ μαζί εφόσον και ο ίδιος το επιθυμεί.
Υ.Γ. Και αφού ξεκαθαρίσουμε τις προθέσεις μας για το μέλλον, θα θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα για το παρόν: Στο Φάληρο ερχόμαστε…".

Προς παραμονή ο Ομπράντοβιτς

Παρά τις πρόσφατες δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου του 4ου τελικού (ότι "αυτό πιθανόν να είναι το τελευταίο μου παιχνίδι στο ΟΑΚΑ") το κλίμα έχει αντιστραφεί πλήρως σε ότι αφορά την παραμονή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ήδη έχει υπάρξει μια συνάντηση μεταξύ της διοίκησης και του προπονητή, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Λέγεται, ότι αυτό που είχε ζητήσει ο "Ζοτς" ως μοναδικό όρο είναι να μην υπάρχει κωλυσιεργία (όπως πέρσι το καλοκαίρι), αλλά να έχει στα χέρια του όλα τα δεδομένα που αφορούν το μπάτζετ και το διοικητικό καθεστώς.
Η τελευταία κίνηση των Γιαννακόπουλων, οπότε εκτός από το ότι έχει ψυχολογικές προεκτάσεις ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα, ενδεχομένως να αποτελεί μια "απάντηση" στον Ομπράντοβιτς, που βλέπει το θέλημα του να γίνεται πράξη. Και δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο Σέρβος προπονητής θα κάθεται και την ερχόμενη σεζόν στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

 sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...