Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Εβδομάδα εξελίξεων στον Ολυμπιακό

Πολλά είναι τα τρέχοντα ζητήματα που θα έχουν εξελίξεις την εβδομάδα που αρχίζει τη Δευτέρα. Από τον προπονητή και τον Μέλμπεργκ μέχρι τον Μασάδο και τον Γιαννιώτα.

Αρχικά, τη Δευτέρα αναμένεται -επιτέλους- η απάντηση του Ολοφ Μέλμπεργκ στην πρόταση ανανέωσης του Ολυμπιακού. Από τη διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας εκτιμούν ότι θα πει το "ναι" και θα μείνει, ωστόσο το θέμα παραμένει ανοιχτό από τη στιγμή που υπήρχε αυτή η καθυστέρηση και οι συνεχόμενες παρατάσεις από πλευράς ποδοσφαιριστή.

Πάντως, στον Ολυμπιακό ήδη έχουν στα χέρια τους εναλλακτικές θέσεις για τη θέση του στόπερ σε περίπτωση που ο Σουηδός απαντήσει αρνητικά. Μάλιστα, υπήρξαν κάποιες σκέψεις για τον Στέλιο Μαλεζά, αλλά έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, ενώ υπάρχουν και εναλλακτικές από την ευρωπαϊκή αγορά, η οποία είναι και ο πιθανότερος προορισμός για τον αντί-Μέλμπεργκ.

Στο πολύκροτο θέμα του προπονητή, είναι φανερό ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ασχολείται και με άλλες υποθέσεις και τρενάρει την απόφαση για τον Κούπερ ή τον Σόλιντ. Ο Αργεντινός έχει ένα μικρό προβάδισμα, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πλέον πως στον Ολυμπιακό ψάχνουν και κάτι άλλο και περιμένουν απαντήσεις, εξ ου η καθυστέρηση. Προφανώς περιμένουν να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ και τη Λεβάντε, ενώ πάντα υπάρχει και στην άκρη του μυαλού η περίπτωση του Λάζλο Μπόλονι.

Στα μεταγραφικά, ο Πάολο Μασάδο θεωρείται κλεισμένος και στο λιμάνι δεν ανησυχούν παρά τα δημοσιεύματα περί σφήνας της Μπενφίκας, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει κίνηση για τον Γιάννη Γιαννιώτα.

Για όλα τα παραπάνω θα γίνει σύσκεψη τη Δευτέρα και ίσως εκεί ξεκαθαρίσει η κατάσταση και φανούν κάποιες εξελίξεις, ειδικά στο θέμα του προπονητή.

contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...