Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Φουλ για αδειοδότηση ο Άρης!

Για την εξασφάλιση της αδειοδότησης «τρέχουν» άπαντες στον Άρη τις τελευταίες ώρες και αυτό που φαίνεται να υποστηρίζουν είναι ότι ξεπεράστηκαν όλα τα εμπόδια και το θέμα θα λήξει... αναίμακτα.

Μπορεί «κίτρινοι» να μην κάνουν δημόσιες τοποθετήσεις σχετικά με το θέμα της αδειοδότησης, με εξαίρεση μόνο τον Γιάννη Κόντη που εμφανίστηκε σε χθεσινές του δηλώσεις αισιόδοξος για την θετική έκβαση της υπόθεσης, απ' ό,τι φαίνεται ωστόσο έχουν υπάρξει θετικές εξελίξεις. Αυτό που που βγαίνει από την Αλκμήνης είναι ότι ο σύλλογος θα πάρει κανονικά την άδεια από την αρμόδια επιτροπή, αφού φαίνεται να έχουν ξεπεραστεί τα εμπόδια που αφορούν το πλάνο βιωσιμότητας.

Από εκεί και πέρα κινητικότητα παρατηρείται και στο θέμα της εισροής κεφαλαίων, την στιγμή που στο πλάνο βιωσιμότητας έχουν μπει όπως όλα δείχνουν και κάποια καινούργια στοιχεία. Παράλληλα άμεσα αναμένεται να τακτοποιηθεί και το θέμα των Σηφάκη, Σανκαρέ, ώστε να κατατεθεί την Δευτέρα η έφεση για την αδειοδότηση, η οποία και θεωρείται σίγουρη στο «στρατόπεδο» του Άρη.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...