Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Αλ. Κούγιας: "Αν δεν υπάρξει πλήρης διαλεύκανση δεν μπορεί να γίνει κλήρωση"

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, σε συνέντευξή του στο Ράδιο Γάμμα, σχετικά μετον αγώνα της Καλλιθέας με τον Ηρακλή Ψαχνών, ανέφερε ότι δεν μπορεί να γίνει κλήρωση.

Παράλληλα χαρακτήρισε την Καλλιθέα, πελάτη, τονίζοντας πως τη θέλει στα play off.

"Αν δεν υπάρξει πλήρης διαλεύκανση δεν μπορεί να γίνει κλήρωση. Άρα κατά την άποψή μου με λογική επεξεργασία των γεγονότων, είχαμε επικύρωση και κλήρωση για την επόμενη Τρίτη. Αυτό δεν προλαβαίνουμε να το κάνουμε διότι δεν είναι δυνατόν να γίνουν κλήσεις, να έχουν γίνει οι προφορικές απολογίες και μετά να κρίνουν οι αθλητικοί δικαστές αν γίνει κατηγορητήριο.

Οπότε μπορεί να έχουμε και δίκη. Ανεξάρτητα αν θα έχουμε δίκη, θα πρέπει να δούμε και το αποτέλεσμα της δίκης. Εάν μεν είναι απαλλαχτικό, όλα καλά και θα γίνει η κλήρωση. Αν όμως είναι καταδικαστικό θα πρέπει να περιμένουμε την οριστική απόφαση, δηλαδή την έφεση, η οποιοδήποτε άλλο δικαστήριο. Άρα αναβολή των αγώνων των play off, αφού η Καλλιθέα είναι η πρώτη από τις ομάδες που μπαίνουν στα play off με δεύτερη την Παναχαϊκή, τρίτο τον Πλατανιά και τέταρτη την Καλλονή", επεσήμανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...