Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Πάει για Κούπερ ο Ολυμπιακός!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε με τον μάνατζερ του Ιμπαγάσα Αλεχάντρο Καμάνιο και δεν έχασε την ευκαιρία κανείς από τους δύο να βάλει κι άλλο ένα όνομα στο τραπέζι. Αυτό του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, που φαίνεται να κερδίζει ολοένα και περισσότερους πόντους για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού. Ο ίδιος ατζέντης άλλωστε εκπροσωπεί και τον πρώην προπονητή του Άρη, που τώρα εργάζεται στην Τουρκία και την Όρντουσπορ.

Ο Αργεντίνος κόουτς είναι θετικός να έρθει στην Ελλάδα και ο Ολυμπιακός εξετάζει με προσοχή την πιθανότητα συμφωνίας μαζί του καθώς πρόκειται για ένα έμπειρο προπονητή, ο οποίος εκτός των άλλων έχει και το προνόμιο να γνωρίζει πρόσωπα, καταστάσεις και φυσικά τι εστί Ολυμπιακός και ελληνική πραγματικότητα.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Κούπερ, αν και το Σάββατο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μαζί με τους Κομινάκη, Βρέντζο και Κοβάσεβιτς θα βρεθούν στο Μόναχο για να παρακολουθήσουν τον τελικό του Champions League. Εκεί αναμένεται να έχουν επαφές με άλλους μάνατζερ, ανιχνεύοντας το έδαφος και τις πιθανότητες για κάτι ακόμη πιο σημαντικό.

Προς το παρόν, όμως, ο Κούπερ φαντάζει να είναι ο βασικότερος υποψήφιος για να αναλάβει τον Ολυμπιακό, διαδεχόμενος τον Ερνέστο Βαλβέρδε.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...