Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Ολυμπιακός: Επαφές για Κανού!


Ο Ολυμπιακός δεν δείχνει να περιμένει άλλο τον Μέλμπεργκ και στρέφει το βλέμμα του σε Βραζιλιάνους. Επαφές με την Σταντάρ Λιέγης για Κανού και... αισιοδοξία Βέλγων για την μεταγραφή.

Ο Μέλμπεργκ δεν απαντά, το θέμα δεν έχει κλείσει, ωστόσο ο Ολυμπιακός κινείται για άλλους παίκτες, με τον Ζαρντίμ να έχει ήδη παραδώσει την λίστα του με τους αμυντικούς. Το όνομά του Κανού βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού, ωστόσο πληροφορίες του gazzetta.gr κάνουν λόγο για επίσημο ενδιαφέρον προς την Σταντάρ Λιέγης.

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός αρέσει στον Πορτογάλο τεχνικό και ήδη υπάρχουν επαφές με τον βέλγικο σύλλογο για την απόκτησή του. Εξάλλου, ο τεχνικός διευθυντής της Σταντάρ, Ζαν Φρανσουά Ντε Σαρτ αποκάλυψε στο περιβάλλον του ότι γίνονται συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για τον Κανού, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Παράλληλα, οι Βέλγοι τονίζουν πως το θέμα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις

Θετικός ο Κανού!

Ο Κανού παραχωρείται με ποσό λιγότερα από 2 εκατ. ευρώ, μιας και ο Βραζιλιάνος δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος στην Λιέγη. Οι συνθήκες που βρήκε δεν ήταν αυτές που περίμενε, η πόλη δεν του αρέσει και η οικογένειά του τον πιέζει για... μετακόμιση. Ο 28χρονος αμυντικός εκτιμά απεριόριστα τον Ζαρντίμ και η Ελλάδα φαντάζει ιδανικός προορισμός για τον ίδιο!

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...