Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Ντοπέ ο Αρκούδας της ΑΕΚ!


Πρέπει να είναι στη μοίρα της ΑΕΚ να μην υπάρχει ηρεμία για μεγάλο χρονικό διάστημα στο ποδοσφαιρικό τμήμα καθώς μετά τα συνεχή καλά αποτελέσματα ήρθε μία είδηση-βόμβα να ταράξει τα νερά.

Σύμφωνα με το πρώτο δείγμα που εξέτασε ο ΕΣΚΑΝ, ο Χρήστος Αρκούδας βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ και ο ποδοσφαιριστής κινδυνεύει με βαριά καμπάνα.

Ο έλεγχος έγινε μετά την αναμέτρηση της Ένωσης με τον ΟΦΗ, με τον 23χρονο ποδοσφαιριστή και την επίσημη ΑΕΚ να μην έχουν πάρει ακόμα θέση.

Στην ΠΑΕ περιμένουν το επίσημο έγγραφο από τον ΕΣΚΑΝ για να μελετηθεί στη συνέχεια από το ιατρικό επιτελείο και να αποφασιστεί ποια γραμμή θα ακολουθήσουν οι κιτρινόμαυρη στην υπόθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΕΚ1924, ο νεαρός αμυντικός είχε ενημερώσει πριν υποβληθεί σε έλεγχο ντόπινγκ για τη χρήση κάποιας ουσίας, και τότε οι αρμόδιοι δειγματολήπτες (στον αγώνα ΑΕΚ-ΟΦΗ) του είπαν ότι δεν πρόκειται για κάτι που θα επηρεάσει το αποτέλεσμα. Ωστόσο αποδείχθηκε το αντίθετο...

Ο Αρκούδας αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της διοίκησης ώστε να δώσει εξηγήσεις για το συγκεκριμένο συμβάν, ενώ απειλείται με βαριά τιμωρία.

Να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ δεν έχει κανέναν απολύτως φόβο για απώλεια βαθμών αν αποδειχθεί ότι ο Αρκούδας ήταν όντως ντοπέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...