Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Ανατρέπει ο Γεωργιάδης τα πλάνα του Δώνη στην 11άδα του ΠΑΟΚ, ενόψει πλει οφ


Ο Γιώργος Γεωργιάδης ετοιμάζει σημαντικές αλλαγές στην 11άδα του ΠΑΟΚ, ενόψει της έναρξης των πλει οφ την Τετάρτη 15 Μαΐου, συγκριτικά με τις επιλογές που είχε επιβάλει ο Γιώργος Δώνης σε όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Αυτό που φάνηκε στην προπόνηση της Κυριακής, ήταν ότι ο Έτο από τα αζήτητα που τον είχε ο τέως προπονητής του ΠΑΟΚ, επιστρέφει στην 11άδα και στα δεξιά άμυνας, ενώ ο Κατσουράνης, δείχνει να μετακομίζει από το κέντρο της άμυνας στο κέντρο, εκεί δηλαδή που είναι και η φυσική του θέση και που μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη του ΠΑΟΚ από τον άξονα.

Ο Σίντεφελντ που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού πήρε μέρος στο μεγαλύτερο κομμάτι της Κυριακάτικης προπόνησης και δείχνει έτοιμος για το παιχνίδι στο γήπεδο του Περιστερίου με αντίπαλο τον Ατρόμητο, ενώ ο Έτο που ταλαιπωρείται από μια ίωση χρησιμοποιήθηκε μόνον στην τακτική, δείχνοντας τις προθέσεις του Γιώργου Γεωργιάδη.

Αλλαγές θα υπάρξουν και στο κέντρο, αφού αντί του Κάτσε ο υπηρεσιακός προπονητής του Δικεφάλου δείχνει να προτιμά των πιο έμπειρο Φωτάκη, ενώ το σύστημα από 4-4-2 επιστρέφει στο παλιό 4-2-3-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...