Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Champions League: Προβάδισμα για Μαρσέιγ και Βασιλεία

Βασιλεία και Μαρσέιγ πήραν προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Champions League. Με το ίδιο σκορ (1-0) επικράτησαν των Μπάγερν και Ιντερ στις πρώτες αναμετρήσεις της φάσης των «16» και ελπίζουν να ολοκληρώσουν την έκπληξη στις 13 Μαρτίου, στις ρεβάνς που θα διεξαχθούν στο Μόναχο και το Μιλάνο αντίστοιχα.

Η ελβετική ομάδα που απέκλεισε στους ομίλους τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επικράτησε 1-0 των Βαυαρών στο "Σανκτ Γιάκομπς" με το γκολ του Βαλεντίν Στόκερ στο 86ο λεπτό μετά από ασίστ του Ζουά. Το ματς είχε πολλές ευκαιρίες κι από τις δύο ομάδες, ιδιαίτερα στα πρώτα 30 λεπτά της συνάντησης.

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο με τους Ντράγκοβιτς στο 16΄ και Αλεξ. Φράι τέσσερα λεπτά αργότερα, ενώ στο ξεκίνημα η Μπάγερν έχασε δύο απίστευτες ευκαιρίες με τον Ριμπερί που βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Ελβετό τερματοφύλακα, αλλά νικήθηκε.

Η αναμέτρηση στο «Βελοντρόμ» κρίθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με το γκολ του Αντρέ Αγιού. Η Μαρσέιγ που είχε την υπεροχή, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, πήρε τελικά τη νίκη επί της Ίντερ, που συνέχισε το σερί των αποτυχημένων αποτελεσμάτων (προέρχεται από δύο σερί εντός έδρας ήττες στο καμπιονάτο).

Οι «νερατζούρι» προσπάθησαν να διαφυλάξουν το μηδέν στην άμυνα και ενδιαφέρθηκαν λιγότερο για να πετύχουν κάποιο γκολ και στο τέλος το «πλήρωσαν» με την κοντινή κεφαλιά του Γκανέζου επιθετικού, μετά από το κόρνερ του Βαλμπιενά.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...