Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Euroleague: Δεύτερη ήττα του Παναθηναϊκού

Η νέα τραγική εμφάνιση του Παναθηναϊκού εντός έδρας (προηγήθηκε αυτή επί της Ούνιξ Καζάν) έφερε την δεύτερη ήττα των «πρασίνων» στο Top 16 της Euroleague, με 67-58, από την Αρμάνι Μιλάνο, αλλά...

Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς παρά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα εξασφάλισε και μαθηματικά το εισιτήριο για τα πλέι οφ της διοργάνωσης και εξακολουθεί να ελπίζει ακόμη στην κατάκτηση της πρώτης θέσης, αρκεί την 6η και τελευταία αγωνιστική να νικήσει στη Ρωσία την Ούνιξ.

Η ομάδα από το Καζάν ηττήθηκε ανέλπιστα χθες από την Φενερμπαχτσέ στην Τουρκία, στην παράταση με 94-87, κι έτσι όλα θα κριθούν στις 29 Φεβρουαρίου στη Ρωσία. Εκεί, όπου ο Παναθηναϊκός δεν θέλει απλά τη νίκη, αλλά και τη διαφορά του +7 (είχε χάσει με 6 πόντους στο ΟΑΚΑ) προκειμένου να τερματίσει πρώτος και να πάρει το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Με 12 πόντους ο Διαμαντίδης και 11 ο Μπατίστ ήταν οι αρχισκόρερ του Παναθηναϊκού, που είχε τραγικά ποσοστά από όλα τα σημεία του γηπέδου και τις ελεύθερες βολές. Ο Μελί με 13 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των Ιταλών, ενώ από 12 πόντους έκαστος πέτυχαν οι Φώτσης και Μπουρούσης.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...