Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Και η αγωνία… συνεχίζεται – Ισόπαλο το Μίλαν-Γιουβέντους (3 VIDEO)

Αμετάβλητη παρέμεινε η εικόνα στην κορυφή της Serie A’, αφού Μίλαν και Γιουβέντους ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο "Σαν Σίρο", σε ένα ματς που είχε αρνητικό πρωταγωνιστή τον βοηθό διαιτητή, Ρομανιόλι (δεν μέτρησε από ένα γκολ για κάθε ομάδα)

Με το αποτέλεσμα αυτό, οι "μπιανκονέρι" διατηρήθηκαν στην κορυφή με έναν βαθμό περισσότερο από τους μιλανέζους, αλλά και με ένα ματς παραπάνω.

Οι "ροσονέρι" άνοιξαν το σκορ στο 15' με το 8ο γκολ του Νοτσερίνο στο πρωτάθλημα.

Στο 25' η Μίλαν πέτυχε και δεύτερο γκολ, αλλά η διαιτητής δεν το μέτρησε. Ο Μπουφόν απέκρουσε την κεφαλιά του Μεξές, ο Μουντάρι από κοντά έκανε νέα κεφαλιά και Ιταλός πορτιέρο έδιωξε ξανά, αλλά αφού η μπάλα είχε περάσει καθαρά την γραμμή.

Στο 79' ο Αλεσάντρο Μάτρι σκόραρε για την Γιουβέντους, αλλά ο ίδιος επόπτης που δεν είδε ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή στο γκολ του Μουντάρι, έδωσε ανύπαρκτο οφ-σάιντ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα πάντως ο Αλεσάντρο Μάτρι κατάφερε να ισοφαρίσει για την "μεγάλη κυρία".

Στο 88' οι "μπιανκονέρι" έμειναν με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Βιντάλ.

Συνθέσεις: 

Μίλαν (Αλέγκρι): Αμπιάτι, Αμπάτε, Μεξές, Τιάγκο Σίλβα, Αντονίνι, Νοτσερίνο, Φαν Μπόμελ, Μουντάρι, Εμάνουελσον(72΄Αμπροσίνι) Πάτο(46΄Ελ Σαράουι)

Γιουβέντους (Κόντε): Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Λιχτστάινερ, Βιντάλ, Πίρλο, Μαρκίζιο, Εστιγκαρίμπια (46΄Πέπε), Μποριέλο (56΄Βούτσινιτς), Κουαλιαρέλα (70΄Μάτρι)

 
AC Milan 1-0 Juventus από goalsarena2012-2


GOLO??? από jimbrasalonso


AC Milan 1-1 Juventus από simaotvgolo12
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...