Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

“Πρεσβευτής των Βάσκων ο Βαλβέρδε”

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού χαίρει της εκτίμησης της Βασκωνίας, κάτι που φαίνεται από το γεγονός πως ο τοπικός Τύπος κάνει συχνές αναφορές στα όσα έχει πετύχει. Δημοσιεύματα της Δευτέρας τον χαρακτηρίζουν ως "πρεσβευτή της χώρας των Βάσκων"!

Ο 48χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού πέρασε από την Αθλέτικ Μπιλμπάο τόσο σαν παίκτης, όσο και σαν προπονητής και η εκτίμηση που τρέφουν στο πρόσωπο του οι Βάσκοι είναι δεδομένη και αποδεικνύεται από τις πολύ συχνές αναφορές του Τύπου.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν γραφτεί ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον προπονητή του Ολυμπαικού όπως και για τις επιτυχίες του με τους “ερυθρόλευκους”.

Τα τρία χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο τους ο Βαλβέρδε έχει πετύχει πολλά. Σε δύο ολοκληρωμένες σεζόν έχει ένα νταμπλ και άλλο ένα πρωτάθλημα, ενώ και φέτος Οι Πειραιώτες βρίσκεται μέσα και στους τρεις στόχους τους.

Ενδεικτική είναι η αναφορά την Καθαρά Δευτέρα της ιστοσελίδας της “www.deia.com”, που αφορά στα βραβεία στους καλύτερους της χρονιάς που “έφυγε”, με τίτλο: “Η υπερηφάνεια ενός λαού”.

Εκεί ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρεται ως “πρεσβευτής της χώρας των Βάσκων”, κάτι που αποτυπώνει το πόσο ψηλά τον έχουν οι συμπατριώτες του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...