Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Διπλή προπόνηση για ΠΑΟΚ

Σε έντονο ρυθμό συνέχισαν την προετοιμασία τους οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ετσι την Τρίτη (28/02) έκαναν διπλή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μεσημβρίας. Αργεί η επιστροφή του Ετο.

Στην πρωινή όπως και στην απογευματινή οι παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης, ενώ όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών ακολούθησαν ατομικό και πρόγραμμα αποθεραπείας. Φυσικά το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ είναι ο τραυματισμός του Ετο αφού το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο δικέφαλο δεν είναι και τόσο απλό.

Συνεπώς ενδέχεται να χάσει ακόμη πολλά παιχνίδια μιας και το ιατρικό επιτελείο των Θεσσαλονικέων φοβάται μιας και αν τον ρίξει στα βαθιά υφίσταται μεγάλος κίνδυνος υποτροπιασμού. Ετσι θα συνεχίσει για καιρό το ατομικό πρόγραμμα.

Τέλος, από την προπόνηση έλειπαν οι διεθνείς Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Αθανασιάδης, Σταφυλίδης, Γιάννου, Αποστολόπουλος, Λαζάρ που θα επιτρέψουν την Πέμπτη (01/03) και οι Λάζλο Μπόλονι και Χοακίμ Πρέτο που επανέρχονται την Τετάρτη (29/02).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...