Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Νέοι αντιπρόεδροι στην ΑΕΚ οι Οικονομόπουλος – Γρυσμπολάκης

AEK logo
Image via Wikipedia
Εξελίξεις σημειώθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (24/2). Ο Χάρης Οικονομόπουλος μπήκε στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ και έγινε αντιπρόεδρος, ενώ ο Γιώργος Γρυσμολάκης ανέλαβε ως αντιπρόεδρος.

Ακόμη, ο Ηλίας Μπόβαλης είναι ο Γενικός Διευθυντής της Ενωσης και αποτελεί ακόμη έναν άνθρωπο του Νικολαΐδη, αφού είναι Supporter. Τέλος οι Οικονομόπουλος και Μπόβαλης θα έχουν και την ευθύνη για την διαχείριση των 2 εκατ. ευρώ που έφερε ο πρώην πρόεδρος με δάνειο από τον πρίγκιπα Τούρκι Αλ Σουντάιρι.

Τούρκι Αλ Σουντάιρι… ο σωτήρας

Ο Τούρκι Αλ Σουντάιρι είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα της Παρασκευής (24/2) ο άνθρωπος που δάνεισε στην ΑΕΚ 2 εκατ. ευρώ, μέσω του Ντέμη Νικολαϊδη! Πρόκειται για Σαουδάραβα Πρίγκιπα, ο πεθερός του είναι ο επόμενος Βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας! Το όνομά του βγήκε την Παρασκευή (24/2) στη δημοσιότητα κι ενώ όλο αυτό το διάστημα οι Νικολαϊδης και Οικονομόπουλος το κρατούσαν ως μυστικό.

Ένα μυστικό όμως που ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί, εν όψει μάλιστα και του σημερινού έκτακτου Δ.Σ. της ΠΑΕ, όπου εκεί πρέπει να υπάρχει πλήρη γνώση για το θέμα αφού δεν μπορεί το Δ.Σ της ΠΑΕ να εγκρίνει ένα δάνειο χωρίς να γνωρίζει τον δανειστή. . Πρόκειται, λοιπόν για προσωπικό φίλος του Νικολαϊδη, ο οποίος πήρε την απόφαση και έκανε μία διευκόλυνση για τον Ντέμη και ο Ντέμης με τη σειρά του στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με κύκλους από την πλευρά του Ντέμη Νικολαϊδη, o Aλσουντάιρι μπορεί να βοηθήσει και στο μέλλον την ΑΕΚ σε περίπτωση που αποφευχθεί η πτώχευση.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...