Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Μαρκόπουλος: «Θα φύγει κι άλλος μετά τον Καλαμπόκη;»

Τον έντονο προβληματισμό του για την αποχώρηση του Γιάννη Καλαμπόκη εξέφρασε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά την αγχωτική νίκη επί του Περιστερίου. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στάθηκε στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα και τόνισε ότι δε σταματά να προσπαθεί για το καλύτερο παρά τις αντιξοότητες.

«Ηταν ένα αρκετά νευρικό ματς. Ξεκινήσαμε καλά και στο μεγαλύτερο διάστημα το ελέγχαμε. Προσπαθήσαμε να μην έχουμε πρόβλημα στο τέλος. Δεχτήκαμε δύο καλάθια που δεν έπρεπε να δεχτούμε και δώσαμε δικαίωμα στο Περιστέρι. Ηταν τελευταίο ματς του Καλαμπόκη αυτό που με στενοχωρεί περισσότερο πρέπει να συνεχίσουμε χωρίς αυτόν στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Κάθε χρονιά έχει διαφορετικές δυσκολίες. Είναι δύσκολο να φτιάχνεις ομάδα δύο φορές, εμείς αναγκαστήκαμε λόγω της οικονομικής κρίσης να ξαναφτιάξουμε την ομάδα. Εφυγε ο κορμός και πρέπει να αλλάξουμε στιλ παιχνιδιού. Ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι ο Καλαμπόκης είναι ο τελευταίος που φεύγει; Μπορεί αύριο κάποιος άλλος παίκτης να θέλει να σταματήσει μόνος του.

Ολες οι ομάδες έχουν προβλήματα. Δεν ξέρω αν θα καλύψουμε το κενό του Καλαμπόκη με ξένο. Τώρα προέκυψε το θέμα και δεν προλάβαμε να το συζητήσουμε. Κανένας προπονητής δε θέλει να φεύγει κανένας παίκτης, εκτός αν υπάρχουν αγωνιστικοί λόγοι. Προσπαθείς με τους εναπομείναντες παίκτες να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς. Εγώ έκανα μία συμφωνία με την ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια. Εγώ την τηρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...