Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Φοβούνται από την κίτρινη μην ανάψει ...κόκκινο!

Ολόκληρο θέμα έχει δημιουργηθεί από τον Παναθηναϊκό για την κίτρινη του Κάκου στον Σιμάο, στην Κρήτη. Δεν θέλουν τον Κερκυραίο, βλέπετε, στο  ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κι άρχισαν από τώρα να το δείχνουν.

Πολλά γράφονται, λέγονται και ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για την κάρτα που έδειξε ο διεθνής ρέφερι στον μέσο από τη Μοζαμβίκη, στο παιχνίδι εναντίον του Εργοτέλη. Λίγο οι δηλώσεις του Φερέιρα, λίγο οι συνεχείς αναφορές σε εφημερίδες και ραδιόφωνα, συντηρούν το θέμα στην επικαιρότητα και όχι τυχαία.

Βλέπετε, όπως έμαθε ο σκύλος, οι πράσινοι βλέπουν πιο μακριά και, συγκεκριμένα, στο ντέρμπι με τον "αιώνιο". Παρότι στον Παναθηναϊκό δεν είχαν ποτέ μεγάλα παράπονα από τον Κάκο, σε αντίθεση με ό,τι ίσχυε στον Ολυμπιακό, δεν θέλουν τον Κερκυραίο στο ντέρμπι που μπορεί να κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ο λόγος είναι οι δύο αποβολές που έδωσε ο Κάκος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού εναντίον του Εργοτέλη (Μπουχαλάκης, Χίμπλινγκερ), καθώς στο "τριφύλλι" θεωρούν πως ήταν μήνυμα του Κερκυραίου πως θέλει να έχει καλή σχέση με τους "ερυθρόλευκους"!

Αν αυτό το σενάριο είναι αλήθεια ή όχι δεν το γνωρίζει κανείς, πάντως στον Παναθηναϊκό (που τελευταία η αλήθεια είναι πως βλέπουν παντού εχθρούς), αυτό πιστεύουν και για αυτό συντηρούν εδώ και μέρες το θέμα της κίτρινης του Κάκου στον Σιμάο. Όχι τόσο επειδή δεν θα αγωνιστεί ο Μοζαμβικιανός εναντίον του ΠΑΟΚ, αλλά για να δημιουργήσουν κλίμα λίγο καιρό πριν από το ντέρμπι και να αποφύγουν έναν ορισμό που θεωρούν πως δεν θα λειτουργήσει υπέρ τους...

www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...