Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Euroleague: Παίζει την πρωτιά ο Παναθηναϊκός με Ούνιξ

Να αποδείξει ότι η εντός έδρας ήττα από την Ούνιξ ήταν τυχαία και ταυτόχρονα να πάρει την πρωτιά του 7ου ομίλου στο Top 16, θα επιδιώξει απόψε στο Καζάν ο Παναθηναϊκός (19:30).

Οι «πράσινοι», που έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στα play off της Euroleague, θέλουν πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να κατακτήσουν την πρωτιά του ομίλου που θα τους δώσει το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά της διοργάνωσης και θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στο φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης.

Η ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο την περασμένη εβδομάδα στο κλειστό του ΟΑΚΑ «προσγείωσε ανώμαλα» τους πρωταθλητές Ευρώπης, που, όμως, στο παρελθόν έχουν αποδείξει ότι μετά από τέτοια «χαστούκια» όχι απλά συνέρχονται, αλλά αποδίδουν εξαιρετικό μπάσκετ.

Κι αν οι «πράσινοι» έχουν ήδη εξασφαλίσει και μαθηματικά το εισιτήριο για τα play off, δεν συμβαίνει το ίδιο με τους Ρώσους, που θέλουν τη νίκη όσο τίποτα άλλο, αρχικά για να προκριθούν και κατ' επέκταση να τερματίσουν πρώτοι στον όμιλο. Αν χάσουν και η Φενερμπαχτσέ νικήσει εκτός της Αρμάνι Μιλάνο, τότε αυτοί που θα πάρουν το εισιτήριο ως δεύτεροι θα είναι οι Τούρκοι!

Πάνοπλος βρίσκεται στο Καζάν ο Παναθηναϊκός, καθώς και ο Κώστας Καϊμακόγλου ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...