Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΟ: Έτοιμα τα εισιτήρια για ΠΑΟΚ


Έτοιμα τα εισιτήρια για ΠΑΟΚ

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να ασχολούνται αποκλειστικά αυτή την εποχή με το ματς της Τετάρτης κόντρα στην Ούνιξ Καζάν για την Ευρωλίγκα, όμως υπάρχουν και άλλες αναμετρήσεις που έπονται για τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης. 
Έτσι, η «πράσινη» ΚΑΕ εξέδωσε την Τρίτη ανακοίνωση για τα εισιτήρια της αναμέτρησης του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Α1 και ενημερώνει για τον τρόπο διάθεσης των «μαγικών χαρτακιών», ενόψει «Δικεφάλου». Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Σάββατο (3/3, 19.00) τον ΠΑΟΚ στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ, για την 21ηαγωνιστική της BasketLeague ΟΠΑΠ. Τα εκδοτήρια στη θύρα 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης θα λειτουργήσουν από σήμερα ως και την Παρασκευή (2/3), από τις 10.30 ως τις 18.30.
Εισιτήρια θα διατίθενται και από το PAO SHOP (Εμπορικό Κέντρο «Καμάρες», Χαρ. Τρικούπη 127, Ν. Ερυθραία/ώρες λειτουργίας καταστημάτων). Τη θέση σας στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ μπορείτε να κλείσετε και μέσω ίντερνετ στο επίσημο site της ΚΑΕ Παναθηναϊκός (www.paobc.gr)».
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...