Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Κωστένογλου: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας στο ματς με τον ΟΦΗ»

Στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ μετά το ισόπαλο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αφού την Καθαρά Δευτέρα (27/02) υπήρχε ρεπό, ο Νίκος Κωστένογλου τόνισε στους πως ποδοσφαιριστές του πως αδίκησαν τους εαυτούς.

Αναλυτικά η ομιλία του προς τους παίκτες:

«Αδικήσαμε τους εαυτούς μας στο ματς με τον ΟΦΗ. Δεν έχω κανένα παράπονο και δεν έχω να πω τίποτα για την προσπάθεια σας. Μπορούσαμε να πάρουμε μια εύκολη νίκη, αλλά δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε όπως έπρεπε την καλή μας εικόνα στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να διορθώσουμε ότι λάθη κάναμε. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη εκτός έδρας. Πρέπει να δουλέψουμε σωστά για να είμαστε όλοι μας έτοιμοι».

  Όσον αφορά τα της προπόνησης και την προετοιμασία της ομάδας για την αναμέτρηση με του Σαββάτο (03/03) με τον Αρη, ο Ελληνας τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει και πάλι πληθώρα προβλημάτων. Ο Παντελής Καφές ταλαιπωρείται από κάκωση στη δεξιά ποδοκνημική κι ξεκίνησε φυσιοθεραπεία, πράγμα που σημαίνει πως είναι αμφίβολος για το ματς με τους Κίτρινους. Επίσης ο Κώστας Μανωλάς είναι τιμωρημένος εξαιτίας της αποβολής στο ματς με τον ΟΦΗ και θα απουσιάσει. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Μπουγαΐδης είναι τραυματίας και ο Χοσέ Κάρλος λείπει στην Ισπανία με άδεια δημιουργείται πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας.

Από την άλλη μεριά ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας και ενδυνάμωσης, ενώ οι Νίκος Καράμπελας και Ταξιάρχης Φούντας συνεχίζουν να νιώθουν ενοχλήσεις στον προσαγωγό και στον ώμο αντίστοιχα, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Τέλος απουσιάζουν οι Λυμπερόπουλος και Μάκος που βρίσκονται στην Κρήτη με την Εθνική μας ομάδα για το φιλικό με το Βέλγιο.

Η επόμενη προπόνηση της Ένωσης είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (29/02) στις 11:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...