Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Football League: Προσωρινά στην κορυφή η Βέροια

Εκμεταλλευόμενη την αναβολή του Πλατανιά με τον Διαγόρα, η Βέροια επικράτησε με 1-0 του Ηρακλή στα Ψαχνά για να σκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League.

Οι Ημαθιώτες τα βρήκαν σκούρα απέναντι στους αντιπάλους τους, αλλά με γκολ του Κάλι πέντε λεπτά πριν των 90' πήραν το τρίποντο και έφτασαν του 35 βαθμούς έναντι 34 των Κρητικών.

Πάντως, η ομάδα των Χανίων αναμένεται να βρεθεί και πάλι στην πρώτη θέση, όταν κατακυρωθεί τυπικά υπέρ της το παιχνίδι με τον Διαγόρα, που αναβλήθηκε γιατί η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακάλεσε το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της ροδίτικης ΠΑΕ.

Απογοήτευσε για μια ακόμα φορά η ΑΕΛ, που γνώρισε την ήττα από τον Αγροτικό Αστέρα με 1-0 (ο Καρακατσάνης στο 78' το νικητήριο τέρμα), ενώ σημαντικό διπλό, με το οποίο πέρασε τέταρτος σημείωσε ο Πιερικός κόντρα στον Φωκικό (0-2).

Διπλό έκανε και η Παναχαϊκή στην Μυτιλήνη με την Καλλονή (0-1), φτάνοντας έτσι τους 22 βαθμούς, συγκομιδή που της επιτρέπει να σκέφτεται τα πλέι οφ της ανόδου.

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Θρασύβουλος που συνέτριψε με 5-0 τον Εθνικό Αστέρα, ενώ τέλος στο 1-1 έμειναν Πανσερραϊκός και Βύζας Μεγάρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...