Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΑΕΚ: Οδεύει προς Ντνιεπρ ο Μανωλάς με κουμπάρο τον Χιμένεθ

Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Ντνιεπρ για τη μεταπήδηση του 21χρονου κεντρικού αμυντικού Κώστα Μανωλά στην ουκρανική ομάδα βρίσκεται η ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο νεαρός στόπερ μετέβη το πρωί της Τετάρτης (29/2) στο προπονητικό κέντρο της Ενωσης στα Σπάτα συνοδευόμενος από τον θείο και εκπρόσωπό του κ. Στέλιο Μανωλά όπου και από κοινού ενημέρωσαν τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Ανδρέα Δημητρέλλο για το ενδιαφέρον της ουκρανικής Ντνιεπρ να αποκτήσει τον ελπιδοφόρο στόπερ. Σημειώνεται ότι λόγω χειμωνιάτικης διακοπής της αγωνιστικής δράσης στην Ουκρανία (όπως και σε άλλες βόρειες και ανατολικές χώρες) η μεταγραφική περίοδος τελειώνει την 1η Μαρτίου και όχι 31 Ιανουαρίου.

Για την ΑΕΚ η εξέλιξη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως αρνητική με δεδομένο ότι ο Κ. Μανωλάς μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και έχει εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Το ενδιαφέρον της ουκρανικής ομάδας δίνει στην ΑΕΚ τη δυνατότητα να αποκομίσει ένα σημαντικό οικονομικό όφελος από την πώληση ενός ποδοσφαιριστή τον οποίο θα έχανε για το τίποτα το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά παράλληλα διαγράφει και το «εφιαλτικό» σενάριο μεταπήδησης του Κ. Μανωλά στον Ολυμπιακό ο οποίος (λέγεται ότι) τον είχε βάλει στο μάτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος» την απόκτηση του Κ. Μανωλά εισηγήθηκε στην Ντνιεπρ ο ισπανός τεχνικός της ουκρανικής ομάδας κ. Χουάντε Ράμος αφού πρώτα συμβουλεύτηκε τον συμπατριώτη του πρώην προπονητή της Ενωσης κ. Μανόλο Χιμένεθ που έχει την καλύτερη άποψη για τον 21χρονο στόπερ.

Οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί στη Σεβίλλη όταν ο κ. Ράμος ήταν προπονητής στην πρώτη και ο κ. Χιμένεθ στη δεύτερη ομάδα της πόλης. Οταν ο πρώτος μετακόμισε στην Αγγλία για να αναλάβει την Τότεναμ είχε υποδείξει τον κ. Χιμένεθ ως τον πλέον ιδανικό αντικαταστάτη του στον πάγκο της πρώτης ομάδας, όπως και εν συνεχεία συνέβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...