Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Βαλβέρδε: Σκεφτόμαστε μόνο τη Ρούμπιν

Τη Ρούμπιν Καζάν και μόνο, υποστήριξε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ότι σκέφτονται οι ποδοσφαιριστές του, εν όψει της αυριανής ρεβάνς των δυο ομάδων στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τους «32» του Europa League. «Κανείς από τους παίκτες δεν σκέφτεται κάτι άλλο εκτός από το ματς με την Ρουμπίν. Το 0-1 είναι καλό αποτέλεσμα αλλά δεν δίνει πρόκριση. Δεν σκεφτόμαστε τους επόμενους αντιπάλους γιατί δεν ξέρουμε εάν θα υπάρξουν», σχολίασε ο Ισπανός στη συνέντευξη Τύπου για το ματς.

Σίγουρα την περιμένω (σ.σ. την Ρούμπιν) πιο επιθετική, γιατί το χρειάζεται. Δεν θα χάσει, όμως, την οργάνωσή της για να επιτεθεί. Έχει πολύ καλούς παίκτες για την επίθεση για να μας προκαλέσουν πρόβλημα», πρόσθεσε.

Σχετικά με το πλάνο του Ολυμπιακού, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα μπει εξ αρχής για να πιέσει και να πετύχει κάποιο γρήγορο γκολ, παρόλο που με το 0-1 του πρώτου αγώνα, της αρκεί και η ισοπαλία.

«Θέλουμε ένα γρήγορο γκολ. Όλοι το θέλουν αυτό. Τα πιο σημαντικά γκολ είναι αυτά που μπορούν να μπουν στο τελευταίο λεπτό. Εάν σκοράρεις στο 1ο λεπτό θα έχεις 89 λεπτά για να το κρατήσεις. Εμείς θα κοιτάξουμε να σκοράρουμε είτε νωρίς είτε αργά και να μην επιτρέψουμε στην Ρουμπίν να σκοράρει».

Ερωτηθείς για τις φήμες, που τον θέλουν από τα φαβορί για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε απέφυγε να απαντήσει.

«Δεν έχω πολλά να πω. Ο Τύπος μπορεί να γράφει ότι θέλει. Εμείς έχουμε στο μυαλό μας ένα πολύ σημαντικό ματς αύριο».

Στη συνέντευξη Τύπου βρέθηκε και ο Πάμπλο Ορμπάιθ, ο οποίος στάθηκε στην ταχύτητα που θα πρέπει να βγάλει ο Ολυμπιακός στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στη στήριξη που θα έχει η ομάδα από τους φιλάθλους της.

«Πιστεύω ένα από τα κλειδιά του αγώνα θα είναι ο γρήγορος ρυθμός. Θέλουμε ματς με μεγάλη ταχύτητα και θα μας βοηθήσει σε αυτό ο κόσμος. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που μπορεί να παίζει γρήγορα και σε εκείνο θα μας βοηθήσουν οι φίλαθλοί μας».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...