Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Αρχίζει στις 7 Ιουνίου η εκκαθάριση στην ΑΕΚ με φόντο τη Γ' Εθνική


Η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε την υπαγωγή της σε καθεστώς εκκαθάρισης και να δώσει ουσιαστικά «πράσινο φως» στον Δημήτρη Μελισσανίδη για την επόμενη μέρα του «δικέφαλου».

Το κλίμα που επικράτησε στα Σπάτα ήταν ήρεμο κι αυτό που αποφασίστηκε ήταν να γίνει νέα Γενική Συνέλευση στις 7 Ιουνίου, δυο ημέρες πριν από τις εκλογές της Ερασιτεχνικής, με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την έναρξη της εκκαθάρισης στην ΠΑΕ και τον ορισμό των εκκαθαριστών αυτής.

Στη ΓΣ της Τρίτης (14/05) έγιναν κι επίσημα δεκτές οι παραιτήσεις όλων των μελών του ΔΣ κι ορίστηκε ένα νέο τριμελές συμβούλιο με προσωρινό χαρακτήρα, το οποίο θα τρέξει τις διαδικασίες για την εκκαθάριση της ΠΑΕ.

Τα μέλη του είναι οι Ανδρέας Δημητρέλος, Αλέξης Αλεξίου και Κώστας Νεστορίδης. Ο τελευταίος είναι προσωρινός πρόεδρος της Ερασιτεχνικής μέχρι να γίνουν οι εκλογές, στις οποίες είναι υποψήφιος μαζί με τον Κωτσάτο ο Αλεξίου, έχοντας και τη στήριξη του Μελισσανίδη.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ως εξής:

«Πραγματοποιήθηκε στις 14/05/2013 η Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ όπου εξελέγη το νέο τριμελές Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ αποτελούμενο από τους κ.κ. Κώστα Νεστορίδη, Ανδρέα Δημητρέλο και Αλέξη Αλεξίου.

Μετά τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. θα γίνει πρόσκληση για νέα Γενική Συνέλευση της εταιρείας στις 07.06.2013 με θέματα:

1. Λύση εταιρείας και εκκαθάριση αυτής.

2. Διορισμός εκκαθαριστών.

3. Συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί διαφόρων εκχωρήσεων της ΑΕΚ ΠΑΕ.

Επίσης αποφασίστηκε να υποβληθεί δήλωση στη Football League ότι η ΑΕΚ ΠΑΕ δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Β' Εθνικής κατηγορίας».

Στον δρόμο οι υπάλληλοι

Ο Ανδρέας Δημητρέλος είπε σε όσους εργάζονταν ως σήμερα στα γραφεία, στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στις Ακαδημίες του συλλόγου, πως πλέον δεν υπάρχει ΠΑΕ και δεν μπορεί η εταιρεία να τους καλύψει μισθούς (οφείλονται 6-7 μήνες) και αποζημίωση!

Στο μόνο που ελπίζουν πλέον είναι πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος πρότεινε την πτώχευση να αναλάβει να τους καλύψει κάποιες από τις οφειλές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...