Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

«Τελειώνει» τον Ιτάνζ ο ΠΑΟΚ, συγγνώμη από Καμαρά

Στο περιθώριο τέθηκε ο Σαρλ Ιτάνζ από την διοίκηση του ΠΑΟΚ, που του χρεώνει πειθαρχικά παραπτώματα και σύμφωνα με τις πληροφορίες δύσκολα ο καμερουνέζος τερματοφύλακας θα υπερασπιστεί εκ νέου την εστία του Δικεφάλου. Συγνώμη για τη συμπεριφορά του ζήτησε ο Καμαρά

Σε βαρύ κλίμα μετά την δεύτερη διαδοχική ήττα στα πλέι οφ, αυτή τη φορά από τον ΠΑΣ στην Τούμπα, αλλά και εξαιτίας όσων ακολούθησαν όταν αποχώρησαν οι παίκτες από το γήπεδο διεξήχθη η προπόνηση του ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (25/5),

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας ωστόσο είναι αναγκασμένοι να αφήσουν τις εμφανίσεις των δύο πρώτων αγωνιστικών πίσω τους και να προσπαθήσουν να βελτιωθούν ενόψει της συνέχειας, ώστε να παλέψουν για την ανατροπή του σκηνικού.

Σε αυτή την προσπάθεια πάντως δεν θα συμμετέχει ο Σαρλ Ιτάνζ, ο οποίος μπήκε στο... ψυγείο, καθώς η διοίκηση του χρεώνει πειθαρχικά παραπτώματα. Ουσιαστικά απαγορεύτηκε στον καμερουνέζο να προπονηθεί με την ομάδα μέχρι να αποφασίσει η διοίκηση για το τι μέλλει γενέσθαι.




Στον Ιτάνζ χρεώθηκε ότι δεν πήρε άδεια μετά το ματς με τον Ατρόμητο και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη αδικαιολόγητα μια μέρα αργότερα και ότι στην ομιλία του Γιώργου Γεωργιάδη πριν από το ματς με τον ΠΑΣ ήταν εντελώς αδιάφορος - εξ ου και ο αποκλεισμός του από την ενδεκάδα.

Την ίδια ώρα ο Ραζαγκί Καμαρά με δική του πρωτοβουλία ζήτησε συγγνώμη από τον προπονητή και την υπόλοιπη ομάδα και για τον λόγο αυτό του επιτράπηκε να προπονηθεί κανονικά. Νωρίτερα ο Γεωργιάδης συγκέντρωσε και μίλησε στην ομάδα σχετικά με τον χθεσινό αγώνα, αλλά και για θέματα συμπεριφοράς και πειθαρχίας.

Στα της προπόνησης, πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον χθεσινό αγώνα, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν εντονότερο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με μπάλα, αγωνιζόμενοι -μετά την καθιερωμένη προθέρμανση- σε διπλό στα 20 μέτρα.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης ανέβασε ρυθμούς στο ατομικό του πρόγραμμά, όπως και ο Γιώργος Κατσικάς. Η ομάδα θα προπονηθεί για τελευταία φορά αύριο στις 11 πριν αναχωρήσει για την Τρίπολη.


sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...